Ontdek het spel!

De spelregels - versie 2.0

Het is al een hele poos geleden dat we het spel introduceerden, en we zijn verheugd te kunnen vaststellen dat veel gelijkgestemden onze spelregels volgen om hun seksleven een nieuwe boost te geven.

Doorheen de tijd hebben we - zowel op basis van onze eigen ervaring en fantasie, als op basis van de input en feedback die we krijgen van onze lezers - onze spelregels bij blijven schaven om het zo spannend mogelijk te maken.  In deze post stellen we jullie dan ook graag versie 2.0 van onze spelregels voor.

Doel van het spel

Het doel van het spel is de twee partners in een relatie dichter bij elkaar te brengen dan ze self voor mogelijk hielden.  Door de seksuele spanning op te drijven tussen de partners, en het zwaartepunt van het seksuele genot bij de Vrouw te leggen, kan de relatie een enorme boost krijgen.

Dit spel werd door ons bedacht na jarenlang studies te lezen, maar ook door ervaring bij ons en bevriende koppels.  Ook wij vonden het aanvankelijk vreemd om seksualiteit op deze manier te beleven, maar al snel bleek dat onze relatie er met rasse schreden op vooruit ging.

Het is nu eenmaal een feit dat mannen veel energie behouden wanneer zij seksueel opgewonden zijn.  Denk maar aan de sport waarbij een voetbaltrainer liefst heeft dat zijn spelers geen seks hebben voor een belangrijke match.  Door de seksuele spanning hoog te houden, stroomt er meer testosteron door zijn aderen, en zal hij over meer energie beschikken.  Energie die kan omgezet worden in betere prestaties op een sportveld, maar belangrijker: in aandacht voor zijn partner.

Het is allerminst de bedoeling van het spel om het dagelijkse leven van een koppel om te vormen tot een van Meesteres en slaaf, maar deze verhouding introduceren in het seksspel, heeft volgens onze ervaring alleen maar voordeel.  

Als we over Meesteres en slaaf spreken, bedoelen we overigens niet meteen dat de zwepen onmiddellijk moeten worden bovengehaald.  Hoever jullie daarin gaan, beslissen jullie volledig zelf.  Wel is het zo dat in studies is aangetoond dat de hormonen die bij een man vrijkomen naar aanleiding van seksuele opwinding en ontlading, dezelfde hormonen zijn als wanneer zij (milde) pijn beleven.  Combineer seksuele stimuli met deze pijn, en je zal de meeste mannen naar hoogten brengen die ze zelf nooit hadden durven verwachten.  Maar nogmaals: het is niet aan ons om te bepalen hoever jullie in dit soort activiteiten willen stappen.  De gouden regel van het spel is vooral dat jullie er allebei voor openstaan, en dat jullie aan dit spel starten in onderlinge overeenstemming.

Waar we het in dit spel vooral wel over hebben, is de gedwongen seksuele onthouding van de man; in dit spel gaat het er immers om de man in een seksueel opgewonden status te houden, door hem te plagen, te plagen, en nog eens te plagen, maar hem vooral niet te laten klaarkomen.  De energie die hij daardoor opbouwt, kan worden gebruikt om de Vrouw in de relatie seksueel te plezieren, en meer aandacht in het gezin te investeren.  Het klinkt zeer sadistisch, maar zowel Vrouw als man zullen inzien dat dit tot ongekend genot leidt; de focus tijdens het seksspel zal veel meer bij de Vrouw komen te liggen, waardoor zij ongekende orgasmes zal beleven, en wanneer de man dan eindelijk een orgasme kan krijgen na een lange periode van onthouding, zal zijn orgasme zoveel intenser zijn dan hij ooit had kunnen geloven.  Wees nu eerlijk: als je hem te snel laat klaarkomen, dan spuit hij toch niet zo ver als wanneer je hem veel opgewondener maakt, toch?

Motivatie is de stimulans

In dit spel is het belangrijk hem gemotiveerd te houden.  Zijn enige doel is goed te presteren zodat hij uiteindelijk een orgasme verdient.  Om deze motivatie te bereiken, draait het spel tot het verzamelen van punten.  

Eens de man een bepaald puntensaldo bereikt heeft, dan kan hij die inruilen zodat hij een orgasme als beloning kan verdienen.  Hoe de punten worden omgeruild, lees je later in deze spelregels.

In deze spelregels leggen we verder uit hoe hij punten kan verdienen, maar ook hoe hij er kan verliezen, met als voornaamste doel de motivatie om goed te presteren bij hem enorm hoog ligt.  De minste misstap zal hem immers belangrijke punten kosten.  Punten die hij nodig zal hebben om zijn ultieme doel, namelijk een orgasme, te bereiken.

Om het spel zo onvoorspelbaar en spannend mogelijk te maken, zal er tijdens het spel veelvuldig gebruik worden gemaakt van één of meerdere dobbelstenen zodat het voor beide partners makkelijker wordt om de regels te volgen.  Op die manier kunnen Vrouwen die zich iets ongemakkelijker voelen bij het "straffen" van hun man zich eveneens verschuilen achter deze spelregels, en het resultaat van de worp van de dobbelstenen.

Motivatie is overigens ook belangrijk in hoe je met je nieuwe man om zal gaan.  Neen, je moet niet dagelijkse seksuele spelletjes gaan spelen, maar - zelfs als je libido op een laag pitje staat - is het belangrijk om hem af en toe te herinneren aan wie de Baas is...  Je kan hem bijvoorbeeld zeggen dat je 3 dagen niets zal zeggen, en dat je hem ook 3 dagen niets wil horen vragen of zeggen wat met het spel te maken heeft.  Dat geeft jou 3 dagen "ademrust", maar zal hem wel 3 dagen laten hunkeren naar meer.  De psychologische impact van het besef voor hem dat Jij beslist hebt dat er 3 dagen absolute stilte moet zijn, en dat hij gewoon opgesloten blijft, en dus zijn frustratie zal toenemen, is dikwijls al genoeg voor hem om hem die seksuele energie te laten opbouwen, zodat je er de vierde dag goed van kan genieten (of ook weer niet ;-) )

Haar penis

Van zodra het spel gestart wordt, wordt de penis eigendom van de Vrouw in de relatie.  Dit heeft een aantal basisregels tot gevolg die ten allen tijde moeten worden gerespecteerd door beide partners. Omdat het spel hierop gebaseerd is, zijn volgende regels superbelangrijk.
 • Het is hem op geen enkel ogenblik toegelaten Haar penis en Haar teelballen aan te raken of te stimuleren, tenzij Zij daartoe expliciet de goedkeuring of opdracht toe geeft.  Het overtreden van deze regel is de zwaarste overtreding die mogelijk is in het spel, en zal resulteren in het onmiddellijke verlies van alle punten.  Bovendien mag Zij dan 24 uur onbeperkte opdrachten geven aan hem die uitgevoerd moeten worden zonder dat hij daarvoor punten kan verdienen.  Voor elke weigering of niet goede uitvoering van een opdracht, komt er bij deze periode 2 extra uren.  Deze straf is inderdaad zwaar, maar wanneer tegen deze basisregel wordt gezondigd, wordt het doel van het spel uitgehold.  Het spreekt toch voor zich dat wanneer Haar penis jeukt het ook Zij is die hiervoor de meest aangewezen persoon is om te beslissen wat daar dan al dan niet aan moet worden gedaan?
 • Een ongeoorloofde erectie krijgen is niet toegelaten.  Omdat we weten dat hij niet altijd controle heeft over Haar penis, willen we hem een handje helpen, door Haar penis netjes op te bergen in een peniskooi.  Wanneer Zij Haar penis vrij wil laten uit de kooi, dan mag dat, maar als dit bijvoorbeeld 's nachts is, kunnen zijn handen best op de rug geboeid worden; er zal immers een moment komen in jullie relatie dat - zelfs met zijn beste bedoelingen - hij niet meer zal kunnen weerstaan aan de drang om te bezondigen aan bovenstaande regel, met alle gevolgen vandien.  Bij ons wordt Haar penis soms uit de kooi gelaten voor 's nachts, maar dan worden de handen steeds geboeid (je kan overigens best 50 EUR investeren in goede handboeien, die echt niet losgemaakt kunnen worden; die kunnen voor andere opdrachten ook nog van pas komen...), en worden Haar penis en teelballen netjes in een zakje (een washandje kan perfect) verpakt, zodat hij ook niet in de verleiding zal komen om alsnog Haar penis te stimuleren.  Er is overigens niets prettigers voor Haar om Haar penis 's avonds voor het slapengaan lekker te plagen zodat die goed stijf staat, en je man nadien hartstochtelijk een nachtzoen te geven.
 • Wanneer haar penis wordt gestimuleerd, is het voor hem op geen enkele manier toegelaten klaar te komen of plezier te beleven aan deze handelingen. Het is Haar penis, en Zij belist wanneer en hoe deze eventueel toch mag klaarkomen.  Als hij een orgasme voelt opkomen, moet hij Haar tijdig informeren zodat dit nog vermeden kan worden.  Klaarkomen doordat hij het te laat gemeld heeft, is steeds op zijn verantwoordelijkheid, en wordt op dezelfde manier gestraft als het aanraken van Haar penis.
 • Haar penis moet zich ten allen tijden in een onberispelijke staat bevinden.  Dit wil zeggen dat penis, teelballen, en de regio tussen teelballen en aars volledig geschoren moeten zijn.  Wanneer Haar penis bevrijd is uit de kooi, mag hij uitzonderlijk de penis aanraken om te scheren; hij mag dit echter alleen doen met een washandje rond zijn hand, en mag in GEEN geval de eikel aanraken (de laatste keer dat we checkten, groeit er volgens ons geen haar op de eikel...)  Het spreekt voor zich dat hij verantwoordelijk is voor het hygiënisch onderhoud door dagelijks Haar penis, al dan niet doorheen de kooi, te reinigen.
 • Minstens 1 keer per week wordt Haar penis uit de kooi gelaten door Haar voor een grondige onderhoudsbeurt; de penis wordt gewassen, en ook de kooi wordt volledig gereinigd.  Hoe en wie deze onderhoudsbeurt uitvoert, wordt door Haar beslist.

Lichaamsonderhoud

Deze paragraaf kan elke Vrouw natuurlijk voor zich invullen, maar er zijn een aantal belangrijke regels waar de man in onze relatie zich tijdens het spel moet houden.  Dit is basisrespect voor Haar, en zorgt ervoor dat hij dagelijks herinnerd wordt aan het spel.  Deze regels kan je aanpassen, uitbreiden of inkorten naar believen:
 • Elke ochtend wordt er een douche genomen.  Omdat we milieubewust zijn, mag de douche niet langer dan 5 minuten duren, en mag hij geen gebruik maken van warm water.  Wanneer hij wordt betrapt op te lang douchen, of gebruik van warm water, moet hij dobbelen met 1 dobbelsteen.  Het aantal ogen dat hij gooit, bepaalt het aantal punten dat hij verliest.
 • Dagelijks moet de haargroei gecontroleerd en bijgewerkt worden: aangezicht, oksels, penis, teelballen (en de ruimte tot aan de aars), tenen en vingers dienen steeds ontdaan te zijn van alle haar.
 • Netjes ruiken is de boodschap: deo, een reukje en tandjes netjes gepoetst is een must.

Inspectie

Omdat Zij niet altijd Haar penis ter beschikking heeft, moet Zij hem vertrouwen voor een correct gedrag.  Ze kan hem dan ook ten allen tijde opdragen zich klaar te maken voor inspectie.  Wanneer Zij het woord inspectie zegt, krijgt hij exact 2 minuten de tijd om:
 • zich volledig uit te kleden, zijn kleren netjes op een stap gevouwen te leggen;
 • zichzelf een erectie te bezorgen; is hij opgesloten in de kooi, dan moet de kooi netjes gevuld zijn; is hij niet opgesloten, dan moet Haar penis in volle glorie Haar eigenaar begroeten;
 • geknield, en de benen zo gespreid mogelijk gaan zitten, oohcontact met Haar vermijdend; op die manier heeft Zij volledige toegang tot Haar penis (dit is best wijd, dus vergt mogelijks wat training...);
 • met de handen in zijn nek gevouwen.


Deze houding moet hij aanhouden zolang Zij met haar inspectie bezig is; afhankelijk van Haar voorkeur, is deze inspectie gericht op:
 • Correct geschoren penis, teelballen, oksels, of welk ander lichaamsdeel ook dat Zij netjes geschoren wil zien; Zij kan dit altijd controleren met een pincet in de aanslag...
 • De functies van Haar penis; Zij kan hem stimuleren om na te gaan of deze nog correct werkt.  Het is hem uiteraard verboden klaar te komen zonder toestemming, of zijn houding te wijzigen.


Deze inspectieronde is ook prima om hem te plagen, eventueel een geruïneerd orgasme te bezorgen om zijn teelballen te legen, of andere opdrachtjes te geven.

Tijden de inspectieronde kan hij geen punten winnen, maar uiteraard wel verliezen als bepaalde punten niet in orde zijn.  In dat geval moet hij met 1 dobbelsteen per overtreding werpen om het aantal punten te bepalen die hij verliest.

Punten verzamelen

In dit hoofdstuk beschrijven we alle manieren waarop hij punten kan verdienen.

Dagelijks loon

Het idee is steeds dat hij gemotiveerd moet worden om correct zich goed te gedragen.  Dagelijks krijgt hij dan ook automatisch 1 punt toegekend aan het einde van de dag.  

Opdrachten

De opdrachten vormen wellicht het belangrijkste onderdeel van het spel.  Op onze site proberen we de Vrouw overigens te helpen aan goede en leuke opdrachten; we weten immers dat het niet eenvoudig is om dit goed vol te houden, maar als je dit aspect van het spel goed weet te beheersen, zal je veel plezier aan mekaar gaan beleven.

Opdat de man goed gemotiveerd is om de opdrachten goed uit te voeren, hangt er dan ook enorm veel van af.  Hij kan immers punten verdienen wanneer hij ze goed uitvoert, maar kan vooral veel punten verliezen wanneer hij de opdracht niet of niet goed uitvoert.

Voert hij de opdracht goed uit, dan mag hij met de dobbelsteen gooien.  Voor de eerste opdracht van de dag, krijgt hij het aantal ogen dat geworden werd; voor de tweede en volgende opdrachten van dezelfde dag, krijgt hij 1 extra punt wanneer hij oneven gooit, en niets wanneer hij even gooit.  Voert hij dus 2 opdrachten op een dag goed uit, en werpt hij vervolgens een 2 en een 5, dan krijgt hij 3 punten (2 voor de eerste opdracht + 1 voor de tweede opdracht).

Als hij de opdracht niet goed uitvoert, dan moet hij met een dobbelsteen werpen.  Het aantal ogen dat hij werpt, is het aantal dobbelstenen dat hij vervolgens moet gooien.  De som van deze laatste worp, is het aantal punten die hij moet inleveren. Zo kan hij dus tot 36 punten verliezen wanneer hij een opdracht niet correct uitvoert!  Dit zal een belangrijke motivatie voor hem zijn om de opdrachten die je hem geeft zo correct mogelijk uit te voeren!

Op onze site vind je al heel wat opdrachten terug; deze kunnen heel diverse vormen aannemen.  Probeer de opdrachten echter altijd iets spannends te geven.  Moet hij de vuilzakken buiten zetten?  Lijkt ons een prima opdracht, maar als je het hem in zijn boxershort laat doen, is het net iets spannender, bijvoorbeeld.  Het gras afrijden in de achtertuin, kan hij misschien wel helemaal naakt doen?  En die afwas: waar moet hij dan met de handdoek blijven?  Inderdaad: zijn penis kan perfect als kapstok dienen.  Je begrijpt wat we bedoelen... ;-). Onderstaand alvast nog enkele foto's die je kunnen inspireren...
Durf vooral opdrachten geven, en hem tot het uiterste duwen.  Het moet niet altijd seksueel zijn, maar gebruik hem voor de dagelijkse karweitjes.  Als vuistregel zorg ik ervoor dat hij gemiddeld 2 uur per dag bezig is met karweitjes die anders ook gedaan moesten worden, maar laat ik hem ze naakt doen, of met een deadline, of laat ik hem tussen elk item dat hij uit de wasmand strijkt 5 keer pompen.  Als je gegeten hebt en normaal tegen 21 uur in de zetel zou ploffen, kan je hem toch makkelijk tot 23 uur bezighouden terwijl jij leuk van je televisieavond geniet?  Geloof ons: eens dat kooitje rond zijn penis zit, beginnen de hormonen te gieren door zijn lijf, en zal hij als marsepein kneedbaar voor je worden.

Punten verliezen

Wekelijkse belastingen

Wekelijks moeten er - net zoals in het echte leven - belastingen worden betaald.  Hoeveel belastingen, wordt bepaald door het lot.  Hiervoor wordt met 1 dobbelsteen geworpen; de worp bepaalt hoe de belastingen worden geheven:

 • 1 - 3 - 5: wanneer 1, 3 of 5 wordt gegooid, dan is de tien minuten belasting van toepassing.  De Vrouw mag een opdracht verzinnen die hij tien minuten moet volhouden.  Voor elke minuut die hij de opdracht niet volledig kan uitvoeren, verliest hij één punt.
 • 2: wanneer 2 wordt gegooid, dan verliest hij 2 punten.
 • 4: wanneer 4 wordt gegooid, dan verliest hij 4 punten.
 • 6: wanneer 6 wordt gegooid, dan is er ook een opdracht die hij deze keer 15 minuten moet volhouden; lukt het hem geen 15 minuten, verliest hij meteen de helft van alle punten (met een minimum van 10 punten); lukt het hem 15 minuten, dan moet hij deze week geen belastingen betalen.  Kan je zijn angst al ruiken als hij 80 punten heeft verzameld waarvan hij meteen de helft kan verliezen?  Hij zal zeker zijn best doen om deze opdracht tot een goed einde te brengen!  Genieten maar om hem te zien werken voor zijn punten!
Ideeën voor opdrachten vind je elders op deze website ;-)

Weekopdrachten

Elke week - bijvoorbeeld op maandag - mag Zij hem een weekopdracht geven die hij binnen de week moet uitvoeren.  Deze opdracht kan velerlei vormen aannemen.  Als hij niet in de opdracht slaagt, dan moet hij een extra belasting betalen.  Om te bepalen hoeveel, wordt met 2 dobbelstenen gegooid; de som van het aantal ogen, is het aantal punten dat hij verliest.

Een aantal leuke opdrachten vind je op de site, maar hier zijn nog wat voorbeelden:

 • dagelijks ontbijt voorzien dat klaar staat tegen wanneer Zij opstaat.  hij zal zijn wekker dus deze week iets vroeger moeten zetten. 
 • tegen het einde van de week 1 kilogram afgevallen zijn; dat kan hij makkelijk bereiken door bijvoorbeeld te gaan lopen, en op zijn voeding te letten
 • heb je een grote berg strijk staan?  Laat hem die tegen het einde van de week volledig weggewerkt hebben...
 • laat hem 5 foto's maken op verschillende publieke plaatsen met op de achtergrond minstens 1 persoon; hij mag daarbij enkel nog een onderbroek (of minder als je hem echt wil uitdagen ;-)) aanhouden.


Feestdagen

Feestdagen zijn de ultieme gelegenheid om heerlijk uit de bol te gaan.  Je moet niet gaan werken, en dus heb je de hele dag vrij... Elke feestdag wordt dan ook een waar festijn voor Haar wanneer dit spel wordt gespeeld... Op feestdagen mag Zij onbeperkt opdrachten aan hem geven die hij moet uitvoeren... Plaag hem, laat hem wat oefeningen doen om zijn lichaamsbouw wat beter op de coca-cola-light-man te doen gelijken, en laat hem je een paar orgasmes bezorgen.  Moest het gras nog gedaan worden? Stuur hem in zijn onderbroek naar buiten.  Nadien kan hij ook nog de badkamer poetsen vooraleer hij je een heerlijk bad maakt, je een heerlijke massage bezorgt, en je nog een laatste orgasme bezorgt voor je kan genieten van een heerlijke nachtrust... Kostenplaatje van dit alles op een heerlijke feestdag? Slechts 5 punten als hij alle opdrachten goed uitvoert... Voert hij een opdracht niet goed uit, dan gooit hij per opdracht met de dobbelsteen om te bepalen hoeveel punten hij verliest... Zo worden feestdagen een echt festijn!!!

Is er in de maand geen feestdag, dan mag Zij zelf een feestdag verzinnen in die maand... Vergeet niet dat een naamdag, verjaardag van je moeder, jullie eerste kus... allemaal als feestdagen kunnen gelden ;-). Maak van alle dagen een waar feest!

De belangrijkste feestdag is natuurlijk je eigen verjaardag.  Dit mag gevierd worden op een iets uitbundigere manier.  Wanneer Zij jarig is, dan mag Zij met de dobbelsteen gooien.  Het aantal ogen is het aantal dagen dat hij onbeperkt en zonder het verdienen van punten alle opdrachten van Haar moet uitvoeren.  Voor elke opdracht die niet correct wordt uitgevoerd, gooit hij met de dobbelsteen om te bepalen hoeveel punten hij verliest.  Bovendien mag Zij dan met een dobbelsteen gooien om te bepalen met hoeveel uur deze heerlijke periode verlengd wordt.

Is het zijn verjaardag?  Er is geen enkele reden om ook dat niet te vieren...  Meer nog: hij mag met 2 dobbelstenen gooien om te bepalen hoeveel dagen hij alle opdrachten van Haar moet uitvoeren.  Het moet toch vooral voor Haar een leuke periode worden ;-)  Als Zij geluk heeft, dan moet hij dus na zijn verjaardag 12 dagen lang alle opdrachten voor Haar uitvoeren.  Heeeeerlijk!

Jokers

Elke week beschikt de vrouw over 1 joker.  Zij beslist zelf wanneer ze deze inzet wanneer hij een opdracht goed heeft uitgevoerd, en punten verdiend.  Zet Zij de joker in, dan zal hij de punten niet krijgen, en was het dus een gratis opdracht.  Uiteraard zal hij pas weten wanneer Zij de joker heeft ingezet nadat hij al geworpen heeft met de dobbelsteen om te bepalen hoeveel punten hij verdient.  Als hij dus 6 wierp, lijkt ons dat het beste moment om de wekelijkse joker in te zetten :-) 

Punten omruilen

Omdat er toch iets is waarover hij zelf nog mag beslissen, mag hij steeds beslissen wanneer hij zijn puntensaldo wil omruilen.  Door meer punten in te zetten, verhoogt hij zijn kansen om zijn prijs in de wacht te slepen.  Wanneer hij punten wil omruilen, moet hij werpen met één of meerdere dobbelstenen:

 • Voor 20 punten mag hij met 3 dobbelstenen werpen; het laagste getal is de score;
 • Voor 40 punten mag hij met 2 dobbelstenen werpen; het laagste getal is de score;
 • Voor 60 punten mag hij met 1 dobbelsteen werpen; deze bepaalt meteen de score;
 • Voor 80 punten mag hij met 2 dobbelstenen werpen; het hoogste getal is de score;
 • Voor 100 punten mag hij met 3 dobbelstenen werpen; het hoogste getal is de score
De zo behaalde score bepaalt de prijs:
 • Bij een score van 1 is de prijs voor de Vrouw; de man verliest alle punten, en de vrouw krijgt 48 uur de kans om zonder punten te moeten uitdelen opdrachten te geven.  Elke opdracht MOET worden uitgevoerd; bij een niet (naar behoren) uitgevoerde opdracht, wordt de periode met 2 uur verlengd.
 • Bij een score van 2 of 3 wint niemand iets; de punten zijn verloren.
 • Bij een score van 4, 5 of 6 wint de man zijn prijs.  Deze prijs is een orgasme, maar dat betekent niet dat hij deze direct zal krijgen.  De Vrouw beslist hoe, waar, maar vooral ook wanneer hij zijn prijs zal krijgen.  Ze heeft hiervoor tot een week om de prijs te geven.  Dat betekent dat hij niet weet wanneer hij de prijs zal krijgen, en geeft Haar nog de kans om hem lekker te plagen tot wanneer Zij belist dat hij mag klaarkomen.  Per slot van rekening moet de Vrouw centraal komen te staan in dit spel ;-)  Tijdens deze week mag zij uiteraard nog altijd opdrachten geven; als hij tegen het moment dat zij beslist de prijs toe te kennen, niet meer over voldoende punten beschikt, dan verliest hij alle punten, maar ook zijn prijs.  Het is dus mogelijk dat hij alsnog zijn prijs niet in ontvangst kan nemen.  Als hij dus een prijs gewonnen heeft, kan hij tot aan zijn beloning maar best alle opdrachten goed uitvoeren! :-)

Tips om het leuk en spannend te houden

Het kan voor de Vrouw - zeker wanneer zij zelf een (tijdelijk) laag libido heeft - moeilijk worden om opdrachten te verzinnen en uit te delen.  Wees echter creatief, want een opdracht kan ook heel eenvoudig zijn dat het spel 3 dagen op volledige pauze wordt gezet (uiteraard uitgezonderd het kooitje dat netjes om Haar penis blijft); voor hem is dat spannend genoeg omdat Zij beslist heeft dat hij 3 dagen zonder enige aandacht zal blijven rondlopen in een kooi, en voor Haar geeft het wat ademruimte.

Omgekeerd kan hij natuurlijk ook maar in een dag doen wat er in een dag gedaan kan worden, maar op avonden kan er normaal gezien volop gespeeld worden.  Eenvoudige huishoudelijke opdrachten kan je gewoon wat spannender maken door hem bijvoorbeeld in onderbroek de vuilbakken te laten buiten zetten, hem naakt de ramen te laten lappen, of hem op zijn knieën naast je te zetten met drankjes en hapjes die hij op een schoteltje presenteert terwijl jij van de film geniet.  De grootste uitdaging in het spel is voor de Vrouw die vooral de durf moet hebben om veel van hem te eisen en te verlangen.  Niet toegeven aan smeekbedes, en vooral strikte verwachtingen in te bouwen.  Zolang hij niet klaagt, ga je niet te ver, en geloof me: je zal verrast zijn over hoe ver je wel niet kan gaan, zolang je die beloning maar voor hem in de toekomst houdt.  Zoals we al eerder schreven: als hij dagelijks tot 2 uur moet presteren aan huishoudelijke opdrachten die anders toch ook moesten gebeuren, dan wordt het voor hem ook bijzonder spannend, en geloof ons vrij: hij zal niet weigeren!

Met dit puntensysteem kan je soms op 2 weken al voldoende punten hebben, maar soms kan het ook 3 maanden duren.  Geef op zo'n momenten niet toe, want als het zolang duurt, wil het zeggen dat hij de opdrachten niet goed uitgevoerd heeft, en verdient hij zijn prijs niet.  Bovendien zal hij zo opgewonden raken dat hij steeds beter zal gaan presteren.  Ik heb altijd de beste orgasmes gehad wanneer hij 3 of 4 maanden geen orgasme had, en zijn tong zo getrained was om me heerlijk te verwennen ;-)

Tenslotte, wil je dit artikeltje delen met je man of je Vrouw, dan kan je het formuliertje invullen op http://goo.gl/forms/q2jp7FbCs6; we sturen hem of Haar dan spoedig een mailtje ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten