Ontdek het spel!

vrijdag 24 februari 2012

Een supperspannende opdracht...

Deze opdracht ontvingen we van een lezer, en toen we het voor de eerste keer lazen, dachten we dat dit er echt veel te hard over ging.  Het idee bleef echter in ons hoofd rondspoken, en na veel en lang overpeinzen, kwam de opdracht uiteindelijk toch van mijn vrouw om dit uit te voeren.

De opdracht is heel eenvoudig: bezorg 3 foto's van jezelf met 3 andere mannen, maar zorg ervoor dat jij naakt op de foto staat.

Ik panikeerde werkelijk toen ik de opdracht hoorde, want zoiets kan je moeilijk aan iemand gaan vragen.  Bovendien zat ik met een chastity device rond mijn penis.  Ik kreeg voor deze uitzonderlijke opdracht 2 weken de tijd om ze tot een goed einde te brengen.

Vrienden of familie vragen, leek me uitgesloten; je zou op die manier immers snel je hele sexleven publiek maken voor je familie en vrienden.

Ik heb meer dan een week piekerend en met en ongelooflijke geilheid rondgelopen, alleen maar door aan deze opdracht te denken, tot wanneer ik een oplossing gevonden had.  Waar zijn er potentieel meerdere mannen aanwezig die, hoewel niet gay, een dergelijke foto wel grappig zouden vinden?  Juist: in de sexshop.

Ik ben op een avond na 21 uur na een lokale sexshop gegaan, en heb aan de uitbater uitgelegd dat ik een weddenschap verloren had met vrienden, en dat ik hiervoor 3 keer naakt op de foto moest met 3 geklede mannen.  De uitbater zag dit wel zitten, en liet me toe mogelijke kandidaten te zoeken onder zijn cliënteel.

Die avond is het me niet gelukt, maar de avond daarop ging ik terug, en had ik het geluk een kleine groep studenten aan te treffen in de shop.  Natuurlijk waren zij voor dergelijke opdracht wel te vinden, en kon ik de 3 foto's nemen die ik nodig had.

Ik denk dat dit de meest spannende opdracht is die ik gekregen heb, maar de spanning was echt heerlijk om voelen, en de hele setting was heel opwindend.  Deze opdracht is wellicht niet voor een beginner weggelegd, maar hoewel ze absoluut onoverkomelijk lijkt, is ze eigenlijk best te doen, en denken we soms met veel plezier terug aan deze episode!  Probeer het eens... ooit...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten