Ontdek het spel!

vrijdag 15 februari 2013

De onzichtbare stoel

Een geweldige uithoudingsopdracht die we ontvingen van een lezer; ze vergt wel wat werk, maar het is echt hemels leuk om je man te zien werken voor zijn punten en orgasme.

Laat hem plaatsnemen op een stoel op een plaats waar je zijn armen boven zijn lichaam kan vastmaken aan iets dat hoger is dan hem, zodat hij ze niet kan verlagen...  Als je bij een deur bent, kan je een touw over de deur laten gaan, en aan de andere kant vastmaken.  Zorg er in elk geval voor dat hij zijn armen niet kan laten zakken.

Bind vervolgens een veter rond zijn teelballen, en verbind dit met een touw met een zwaar object dat je voor hem onder de stoel kan plaatsen (een pak water van 6 flessen, is bijvoorbeeld al voldoende...)  Zorg ervoor dat het touwtje zo kort mogelijk is aangespannen, zodat hij eigenlijk niet meer naar boven kan.

Vervolgens gooi je met 2 dobbelstenen.  Het aantal ogen is het aantal minuten dat hij deze positie moet volhouden.  Er zit echter één addertje onder het gras: je verwijdert de stoel onder hem, zodat hij in gehurkte houding zal moeten blijven zitten.  Om het geheel nog spannender te maken, kan je de stoel vervangen door iets waar hij liever niet mee in aanraking komt; wat brandnetels, punaises op de stoel, ...

Het blijft toch zo heerlijk om je man echt te laten werken voor zijn punten...  Een orgasme verdien je toch niet zomaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten