Ontdek het spel!

donderdag 3 april 2014

Chastity uitgelegd in een leuke strip...

Denk je ook soms vaak dat je vriendinnen een geweldige man hebben, maar dat het bij jou wel wat beter kan?  Een beetje meer aandacht voor je en hulp in het huishouden zou je wel weten waarderen? Onthoud dan dat je zelf de sleutel tot dit succes in handen hebt...

In deze strip leggen we je uit hoe jij je ultieme droomman kan realiseren, in een paar eenvoudige stappen...


Stap 1
Dit is wellicht de moeilijkste stap van allemaal: overtuig je man een chastity device te bestellen.  Vertel hem dat het niet is dat je hem niet vertrouwt, maar dat je het spannend zou vinden te weten dat jij als enige controle zou hebben over zijn genotsknuppel.  Dat jij zou bepalen wanneer hij een orgasme mag beleven.  Vertel hem dat je overtuigd bent dat dit je relatie naar nieuwe hoogten zou brengen, en tot meer intimiteit zal leiden (je zal trouwens vaststellen dat dit geen leugen is!)


Stap 2
Wachten op de levering van een nieuw speelgoedje is altijd spannend.  Maak van deze periode alvast gebruik om hem wat te plagen.  Vertel hem hoe je gaat genieten van hem wanneer je zijn kostbaarste bezit opsluit.  Vertel hem hoe je hem wil gaan plagen...  Kortom: bereid hem voor op wat hem te wachten staat.  Eens je de peniskooi hebt ontvangen, is het tijd dat hij deze aandoet.  Door de opwinding die dit bij hem zal veroorzaken, is de eerste keer wellicht niet eenvoudig.  Je kan hem dan altijd helpen met wat ijsblokjes...  Eens hij de kooi goed heeft aangedaan, is het tijd voor de volgende stap...


Stap 3
Van zodra de penis goed past in de kooi, is het tijd om hem op slot te doen.  Maak hem duidelijk dat jij, en alleen jij nog beslist wat er met zijn penis gebeurt.  Zijn penis is niet langer van hem, maar behoort jou toe.  Hij mag hem niet meer aanraken, en elke erectie wordt automatisch afgestraft...  

Proficiat!  Met het geluid van het vastklikkende slot, heb je je relatie naar een nieuwe hoogte gebracht.  Je beseft het misschien nog niet, maar dit is het begin van een nieuw tijdperk waarvan jullie beiden enorm zullen genieten!


Stap 4
Hij zal welicht wat moeten wennen...  Zittend urineren, en een goede slaaphouding aanleren, zijn 2 zaken die hij vrij vlot zou moeten onder de knie krijgen.  Zorg ervoor dat hij netjes zijn hygiëne onderhoudt; een dagelijkse douche (als jij wilt, alleen met koud water, misschien?) is het minimum.  Met de douchekop kan hij normaal netjes de ruimte in de kooi rein houden zonder al te veel problemen.  Houd er rekening mee dat je hem af en toe uit de kooi laat voor een grote onderhoudsbeurt (en alleen daarvoor...)


Stap 5
Dit is misschien een van de moeilijkste stappen, maar je moet leren genieten van je nieuwe rol.  De basis van het spel blijft dat je hem opgewonden moet houden.  Een man die seksueel opgewonden is, presteert beter, en zal veel meer aandacht voor je hebben.  Geniet tenvolle van het seksspel, en laat hem meegenieten, maar onthoud hem van orgasmes.

Mannen kunnen bijzonder charmerend, zorgend zijn ten aanzien van vrouwen, maar doen dat meestal met één (al dan niet bewust) doel: een orgasme.  Eens ze hun orgasme bereikt hebben, echter, worden die wonderlijke kwaliteiten door de man al snel op een laag pitje gezet, tot wanneer ze terug de seksuele spanning voelen, en de nood voor een orgasme terug de kop opsteekt.  Erger nog: als je als vrouw niet helpt dat doel te bereiken, zullen bijna alle mannen (ja, er zijn bijna geen uitzonderingen!) overgaan tot masturberen om hun doel alsnog te bereiken.

Begrijp je de macht die dat sleuteltje je biedt nu beter?  Zolang je hem opgesloten houdt, zijn de tijden van masturbatie voorbij.  Meer nog: je kan zijn orgasmes limiteren, en hem pas laten klaarkomen wanneer jij dat wenst, en wanneer je zelf gelukkig bent.  De weg naar de ultieme droomman ligt voor je open.

Als hij nu naar je kijkt, ziet hij niet enkelijk zijn vriendin of vrouw, maar ook de enige persoon die in staat is hem zijn hard verlangde orgasme te bezorgen.  Als vrouw heb je de volledige controle over zijn seksleven!  En zo hoort het ook!  Je zal snel merken dat hij veel zal komen knuffelen, en je innig zal zoenen.  Hij zal je overstelpen met aandacht, cadeautjes geven, en het diner voor je bereiden.  En wat dacht je van die massage na die lange dag op het werk?  Klinkt dat goed?  Dat is het ook!

Vergeet niet de regels duidelijk te stellen.  Je bent hier vrij in, maar de grote basisregel moet altijd zijn dat de penis niet langer zijn eigendom, maar jouw eigendom is.  Hij mag onder geen beding jouw materiaal aanraken.  Niet om te krabben, niet om hem te stimuleren.  Jij beslist wat er met jouw penis (en bij uitbreiding die heerlijke teelballen!) dient te gebeuren.  

Op deze site vind je natuurlijk genoeg ideetjes en opdrachten die je hem kan geven, en als je het echt spannend en leuk wil, dan speel je gewoon het ultieme kuisheidsspel waarvan je op deze site elders de spelregels uitvoerig beschreven terug kan vinden.


Stap 6
Laat ons de rollen geleidelijk aan eens omkeren.  Afwassen, poetsen, het gras afdoen, de kinderen naar school brengen... Het zijn allemaal taken die door zowel vrouwen als mannen kunnen worden uitgevoerd.  Laat hem helpen in het huishouden.  Je zal merken dat hij dat bovendien automatisch spontaner zal doen.  We zeggen zeker niet dat je zelf niets meer moet doen, en je man echt als een slaaf moet gebruiken (hoewel dat in een spel wel eens leuk kan zijn!), maar als beide personen in een relatie evenveel bijdragen aan het huishouden, loopt alles veel vlotter.

Wil je het spannender, dan kan je de opdrachten altijd net iets leuker inkleden.  Je kan hem bijvoorbeeld naakt het gras laten afrijden...  Of hem met een tandenborstel de badkamer laten poetsen.  Dat soort opdrachten zullen zijn zinnen prikkelen, en hem elke keer herinneren wie er de controle heeft over zijn penis, en zijn verlangde orgasmes!


Stap 7
Geniet ervan hem te zien verlangen naar een orgasme.  Plaag hem, plaag hem nog wat meer, maar bezorg hem dat genot niet.  Hij zal steeds meer verlangen naar die ultieme beloning, en hij zal ook steeds opgewondener zijn.  En wat is er nu beter voor jouw eigen seksbeleving dan een man die zo opgewonden is, zo hard halsreikend uitkijkt naar een orgasme?  Juist.  Niets, behalve dan diezelfde man die je nog wat extra plaagt, en misschien wel uit zijn kooi laat.  Hij zal technieken gebruiken om je oraal te bevredigen waarvan je niet wist dat hij dat in zich had.  Hij zal je meer orgasmes geven dan je zelf voor mogelijk hield.  Kortom: hij zal je naar nieuwe ongekende hoogten brengen.

Onthoud alleen dat - hoe goed de seks ook is - je hem absoluut geen orgasme mag laten genieten, want dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen.  Geniet van het plezier dat hij je bezorgt.  Hij zal er zichzelf ook veel beter bij voelen als hij merkt hoe jij kan genieten van zijn opwinding.

Kortom: als je dit stappenplan volgt, beschik je over een man die je waar, en wanneer je maar wilt ongelooflijk zal verwennen.  Een man die je aandacht geeft, je helpt in het huishouden, en die zijn aandacht niet zal laten verslappen.  Geniet ervan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten