Ontdek het spel!

donderdag 16 oktober 2014

Plagen, plagen en plagen...


Plagen is de sleutel tot success.  Vaak moet je maar iets zeggen of hij wordt al helemaal opgewonden.  Vaak volstaat een kleine praktische opdracht zoals het vuil buiten zetten in boxershort, maar soms willen we hem ook ECHT eens testen...

Op deze pagina plaatsen we wat leuke ideetjes om zijn penis te plagen (edgen) zonder dat hij mag klaarkomen.  Geniet van deze momenten.  Natuurlijk sluit je hem nadien leuk weer op, zodat hij je oraal het nodige genot kan verschaffen!

Soms moet je niet te veel schrik hebben om hem eens goed "bij zijn ballen" te nemen ;-)

Strelen, strelen, strelen...  Klaarkomen is voor hem heel moeilijk, en je zal tijdig kunnen stoppen wanneer je merkt dat hij toch in de buurt komt...  En als hij daarna terug wat afgekoeld is...... dan ga je gewoon verder :-)  Ik weet dat jij het uren kan volhouden, maar kan hij dat ook? :-)
Kan je hem al horen smeken?  Heerlijk om hem zo tijdens de film te plagen, en te plagen, en... te plagen.  Klaarkomen is uit den boze.  Na de film, kan hij weer op slot, en geniet jij van zijn tong die - wees maar zeker - bijzonder goed zal werken.  Het is als een wekker die je opwindt, en vervolgens als een duracell konijn je zal verwennen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten