Ontdek het spel!

zondag 1 september 2013

Een spannende daguitstap

Stel dat je op stap gaat met je man, maar je hem niet echt opdrachten kan geven omwille van de omgeving, of het gezelschap.  Je wil je man echter stiekem toch heel de dag alert houden...

Wat dacht je dan van een butt-plug?

Een butt-plug, of een plug die je anaal inbrengt, blijft in de aars van je man zitten, en kan je makkelijk de hele dag laten zitten.  In dit artikeltje proberen we wat vooroordelen over dit speeltje op te ruimen.

Een butt-plug is pijnlijk

Dit is natuurlijk onzin.  Natuurlijk moet hij even zijn weg zoeken om binnen te geraken, en moet hij door de sluitspier, maar eens het verdikte stuk de sluitspier passeert, schuift die netjes op zijn plaats; reis een versmalling waar de sluitspier netjes omheen kan, waardoor je geen pijnlijke ervaring zal hebben.

Veel mensen denkel bovendien onterecht dat de grootte intern pijnlijk kan drukken; ook dat is en fabeltje... Heb je er al eens bij stil gestaan hoe groot je worst soms is wanneer je naar het toilet gaat?  Je endeldarm heeft voldoende ruimte om een mooie maat van butt plug te verwelkomen.  

Als het echt pijnlijk zou zijn, is er iets anders aan de hand, maar normaal zal je enkel het gevoel hebben naar toilet te moeten gaan wanneer je een plug in hebt.

Is dit niet iets voor homo's?

Mannen en hun aars... Het is me wat.  Als er één verschil tussen man en vrouw is, is dat een man wel degelijk een van de meest erogene zones aan de binnenkant van de aars verborgen heeft, namelijk de prostaatklier; door deze te stimuleren, kan de man relatief snel opgewonden raken.  Laat nu net dat een van de grote voordelen zijn van een butt plug; je man zal constant gestimuleerd worden, en zal de hele dag door opgewonden rondlopen (nog een geluk dat zijn erectie onder controle wordt gehouden door zijn kuisheidsgordel!)

Hoe aanbrengen?

Je kan hem zelf inbrengen bij je man, of geeft hem gewoon de opdracht hem in te brengen.  Als je de opdracht geeft, kan je hem bijvoorbeeld een tijdslimiet geven.  Voor extra comfort, gebruik je voldoende glijmiddel, en als je de plug zelf proper wil houden zonder al te veel poetswerk achteraf, kan je altijd een condoom rond de plug doen...

Hoe groot?

Aangezien een plug niet snel pijnlijk is, is de grootte van de plug vooral psychologisch belangrijk; van een kleintje zal je man niet snel terugdeinzen, maar een grotere kan het psychotische effect verruimen, en kan de prostaat klier beter stimuleren...  Ga voor de maat die je zelf denkt spannend te vinden, maar ga zeker niet te klein; een kleine plug voel je heel snel niet meer, waardoor het effect snel te verwaarlozen wordt...  En dan is er ook niet zoveel meer aan, natuurlijk :-)

Dus wat doe je hier dan mee?

Eenvoudig: vertel je man 's ochtends om een plug in te brengen, en je kan de hele dag op stap.  Ga zeker op je gemak iets eten, want als hij moet zitten, zal hij natuurlijk nog meer gevoel daardoor hebben.  En houdt hij de ellebogen op tafel om de druk wat te verlichten, dan zeg je toch meteen dat je het geen beleefde houding vindt; kinderen mogen toch ook niet met de ellebogen op tafel?

Het idee dat je met vrienden of familie op stap bent, terwijl je man de hele dag zal herinnerd worden aan het spel, is absoluut een topper.

Nog spannender?

Tegenwoordig verkopen ze ook vibrerende butt plugs die je met een afstandsbediening kan activeren.  Helaas maken ze soms ook net iets te veel lawaai, waardoor je goed moet weten waar of wanneer je hiervan gebruik zou kunnen maken, maar zijn gezicht is geld waard wanneer je in het midden van een gesprek even op dat knopje drukt...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten