Ontdek het spel!

zondag 15 september 2013

Saaie karweitjes spannend maken

Je kan wellicht duizenden karweitjes verzinnen voor je man...  Het gras afrijden, die berg strijk wegwerken, het huis poetsen, de muren een nieuwe verflaag geven, en ga zomaar door...

Om het allemaal wat spannender te maken, is het zoveel prettiger om je man deze taken te laten uitvoeren, maar er extra opdrachtjes aan te koppelen.  Zo zal hij sneller gemotiveerd zijn om zijn taken sneller en beter uit te voeren...

In dit artikeltje proberen we wat leuke opdrachten mee te geven die je kan toepassen...


  • Kleding is een absoluut overbodig attribuut voor je man.  Zorg ervoor dat je kan genieten van zijn lichaam wanneer hij zich in het zweet werkt om die karweitjes op te lossen.  Zie je hem al naakt het gras in je achtertuin afrijden, of het onkruid wieden?  Voor de voortuin kan je hem nog een nauw aanpassend zwembroekje laten dragen...  Wedden dat hij die opdrachten snel wil uitvoeren?
  • Geef hem extra fysieke opdrachten...  Je kan hem bijvoorbeeld elke 5 minuten dat hij strijkt laten dobbelen met de dobbelsteen; gooit hij even, moet hij 10 keer pompen; gooit hij oneven, laat je hem 25 sit-ups uitvoeren.  Laat je fantasie de vrije loop, maar laat hem echt werken voor zijn punten!
  • Een opdracht die je altijd kan combineren: laat hem zijn taak altijd uitvoeren met een mooie erectie.  Hij zal zich tijdens het strijken dus ook vooral moeten concentreren op zijn erectie; eventueel hang je er een handdoek over die de grond niet mag raken.  Pret verzekerd!
  • Wil je het nog wat spannender?  Waarom doe je hem geen humbler aan; compleet pijnloos, maar hij zal niet recht kunnen staan; de teelballen moeten immers tussen de benen naar achteren getrokken worden, waar ze tussen twee houten stokken komen; wil de man rechtstaan, dan zullen te teelballen naar voren willen komen, wat niet echt aangeraden is...  Taken die hij dus gebukt kan uitvoeren zijn hier perfect voor! (zie de foto...) 
  • Boei zijn handen op zijn rug, en laat hem zo het huis poetsen...  
  • Je kan hem natuurlijk ook voor jouw genot gebruiken...  Laat hem gerust de strijk doen, maar geef hem de opdracht je elke 5 minuten heerlijk oraal te verwennen...  Hoeveel orgasmes zou je zo per strijkmand kunnen bereiken?
Mannen laten instinctief graag zien hoe sterk ze zijn, en zullen de opdrachten maar wat graag voor je uitvoeren om je te tonen hoe sterk ze zijn, en je te overwinnen als vrouwtje.  Geniet dan ook van die stoerdoenerij, en laat hem werken voor zijn punten.  Jouw karweitjes zijn gedaan, en hij heeft meteen een workout gekregen...  Wat meer kan je wensen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten