Ontdek het spel!

vrijdag 6 juni 2014

Op reis gaan? Het zicht kan zo belangrijk zijn

Laat ons eerlijk wezen... Als we op reis gaan, worden we graag bediend, genieten we van prachtige zichten, en van het heerlijke eten.  Als we tenslotte nog wat spannende en leuke activiteiten kunnen inbouwen, dan kan de reis niet meer stuk.

Met de nakende zomer in het verschiet, leek het ons leuk om wat ideetjes met je te delen over hoe je je reis nog wat aangenamer kan maken...

De trip

Je kan je op veel manieren verplaatsen met de wagen, maar de meesten onder ons trekken wellicht met de wagen naar het Zuiden, of nemen een vlucht naar warmere oorden.  Waarom kunnen we dit gedeelte van de reis al niet wat spannender maken?

Ga je met de auto, kan je hem bijvoorbeeld de opdracht geven om naakt te rijden.  Hij zal zich erg ongemakkelijk voelen, maar het geeft je daarenboven de mogelijkheid om hem te plagen tijdens de rit (uiteraard op veilige, rechte stukken met niet al te veel verkeer...)  Moet je stoppen om bij te tanken?  Dan mag hij eens geparkeerd aan de benzinepomp een zwembroek aandoen, en mag hij zo uitstappen om de wagen te vullen.  Om hem helemaal gek te maken, doe je - terwijl hij de wagen aan het bijvullen is - de wagen op slot, en stop je hem 5 EUR toe door het raampje.  Hij mag pas weer binnen als hij voor jou dat heerlijke drankje is gaan halen in de shop.

De rit kan nog leuker worden als je hem een butt plug laat dragen...  Kies hem niet te klein, want een grotere butt plug zit makkelijker voor langere termijn...  Hij zal constant herinnerd worden aan hoe jij volledige controle over hem hebt!

Ga je met het vliegtuig, is naakt wellicht geen optie, maar laat hem de douane passeren met zijn chastity device aan, en verbiedt hem ondergoed te dragen...  Als je geluk hebt, wordt hij apart genomen voor een fouille wanneer hij door de beveiliging moet :-)

Ga je met de auto, dan kan je nog zoveel leuke opdrachten verzinnen voor onderweg.  Laat hem bijvoorbeeld 5 km voor je volgende pauze uitstappen in enkel zijn zwembroek, rijd verder naar het wegrestaurant, en ga lekker genieten van je lunch.  45 minuten later verwacht je hem gewoon op de afgeproken plaats om de rit verder te zetten...  Reis je 's nachts, dan kan je hem die afstand zelfs naakt laten overbruggen; hij moet gewoon uitkijken wanneer er andere wagens voorbijzoeven ;-)

Kleding

Je kan hem verrassen door voor je vertrek stiekem al zijn ondergoed uit de koffer te halen; hij zal het toch niet nodig hebben...  En je kan eventueel kleding vervangen die je meenam...  Wat dacht je van een zwembroekje dat 2 maten te klein is voor het strand? :-)  Wil je het helemaal te spannend, dan kan je het sleuteltje voor zijn kooitje gewoon thuis laten tijdens de vakantie.  Zo kom je zelf ook niet in de verleiding om hem vrij te laten uit zijn kooitje...

Reisafspraken

Een reis is echt DE ideale gelegenheid om hem extra opdrachten te geven.  Je bent langere tijd samen, meestal in een relatief anonieme omgeving...  Maak hier gebruik van!  Opdrachten die je hem thuis niet zou durven geven, kan je hier zonder problemen proberen!  De anonimiteit op een reisbestemming, kan je leuke extra mogelijkheden bieden, waarbij je hem kan proberen iets verder te gaan dan gewoonlijk.  Wil je hem naakt de zee in zien duiken?  Dan kan dat toch?  Een foto waar zijn toren samen met de Eiffeltoren op de achtergrond prijkt?  Laat je verbeelding de vrije loop.

Omdat jullie ook langere tijd samen doorbrengen, kan je het spel hier volop spelen - als jullie er voor openstaan, natuurlijk...  Zo kan je bij het begin van de reis een reeks opdrachten of extra regels verzinnen die tijdens de reis moeten worden uitgevoerd.  Een dagelijkse massage (of meer ;-) ) is toch niet zo vreemd?  En een dagelijks ontbijt voorzien, is een taak die hij ook zonder al te veel problemen kan doen.

Een van de regels die we zelf altijd toepassen is dat elke keer wanneer zij "fotootje" zegt, hij maximaal 2 minuten de tijd heeft om - waar we ook zijn op dat moment - van zichzelf een naaktfoto te nemen.  Er zijn geen voorwaarden, en hij kan zich dus altijd nog verplaatsen, maar elke keer hij er niet in slaagt op dit binnen de 2 minuten af te ronden, mag zij werpen met de dobbelsteen om te bepalen hoeveel punten hij verliest... Je kan je voorstellen dat hij het extra spannend vind als je die lange strandwandeling gaat maken ;-) draagt hij geen kuisheidsgordel, dan kan je ook een  "foto special" vragen waar hij naakt en met erectie moet op pronken... En ja: dezelfde twee minuten gelden ;-).  Je kan dit eender wanneer op reis vragen :-)

Een (nachtelijke) dropping waarbij hij (bijna) naakt de weg terug moet weten te vinden naar jullie vakantiebestemming is ook altijd een leuke opdracht die je in een anonieme omgeving beter kan doen.  Is er toevallig een naaktstrand in de buurt?  Dan kan je hem daar toch ook naartoe sturen?

Laat je verbeelding de vrije loop.  Vakantie is genieten... voor hem, maar vooral voor jou! :-)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten