Ontdek het spel!

donderdag 3 juli 2014

De Coca-Cola-Light opdracht


Let's face it.  Wij Vrouwen willen allemaal wel zo'n Coca-Cola-Light-man in huis hebben.  Helaas hebben we dikwijls een man die te lui is om het gras af te doen, de vaatwasser in en uit te laden, laat staan de strijk te doen.

Als we helemaal pech hebben, dan kweekt hij op termijn nog een buikje.  Schattig vinden we dat, maar moeten we dat eigenlijk wel schattig vinden?  Niet alleen schaadt hij daarmee zijn gezondheid, zijn uithouding gaat erop achteruit, en niet alleen om het gras te doen, of de trappen op te lopen.  Neen: voor je het weet, heb je een passieve man die nog net zijn penis de lucht in kan doen gaan, maar al het werk aan jou overlaat.

Vergeten we niet allemaal één belangrijk ding?  Zijn drang voor orgasmes is haast ontembaar, dat hij er bijna alles voor zou doen, als we hem maar net genoeg frustreren...  Om hem te "helpen" zijn lichaam beter te onderhouden, zouden we hem dus ook opdrachten kunnen geven die niet alleen leuk zijn voor jou om naar te kijken (ik vind het altijd heerlijk als mijn man zich in het zweet moet werken; ik push hem graag nog wat verder...  Als Vrouw zit het in onze natuur ingebakken om te vallen op sterke mannen die veel werk kunnen verzetten...), maar die bovendien ook zijn fysiek verbeteren, waardoor je een gezondere man overhoudt, en dat zal zich ook in bed vertalen naar nog betere seks.

In dit artikeltje willen we je helpen fysieke opdrachten te voorzien voor je man.  Je zou hem dagelijks een coca-cola-light opdracht kunnen geven.  Laat hem met de dobbelsteen werpen, en hij bepaalt zelf wat zijn opdracht zal zijn.  Oh - ik moet je niet vertellen dat je het best aangenaam kan maken voor jezelf door hem de opdrachten bijvoorbeeld naakt in de tuin te laten uitvoeren...

Tenslotte ook dit nog: de aantal mogen hoog lijken in deze opdracht, maar het is natuurlijk de bedoeling dat we hem vooral zijn limieten laten verleggen, en hij zal op termijn ook beter worden in deze oefeningen.  Het is ook helemaal niet erg als hij de opdracht niet goed uitvoert; dan verliest hij toch gewoon punten, en wordt zijn orgasme nog wat uitgesteld.  Heerlijk toch, niet?

1 - POMPEN




Wanneer hij 1 werpt, moet hij pompen.  Om te bepalen hoe vaak hij moet pompen, laat je hem met 3 dobbelstenen werpen.  De som van de dobbelstenen vermeningvuldig je met 10 om te weten te komen hoe vaak hij moet pompen.  Op die manier moet hij minimaal 30, maximaal 180 keer pompen.  Er is geen tijdslimiet op het pompen, maar hij MOET in de pomphouding blijben staan; als een ande lichaamsdeel dan zijn handen of voeten de grond raken, of wanneer hij niet perefect gestrekt staat, gooi je met een dobbelsteen; het aantal gegooide ogen, voeg je bij het aantal pompbewegingen die hij moet uitvoeren...

2 - ROPESKIPPING

Touwtje springen is wellicht de beste oefening om hem zijn overtollig vet te doen verliezen.  Bovendien is het de perfecte cardio-oefening, kan iedereen het, en is het superleuk om te zien wanneer hij dit naakt doet.  Tip voor extra sfeer: hang een belletje aan zijn penis of teelballen...

Om te bepalen hoevaak hij moet springen, laat je hem met 2 dobbelstenen gooien; vermenigvuldig de twee worpen met elkaar, en vermeningvuldig tenslotte met 100.  Het resultaat is tussen 100 en 3600.  Omdat we alles beneden 1000 te belachelijk vinden, zetten we een score van onder de 1000 om naar 5000 :-)

Er is geen tijdslimiet, maar elke pauze van een minuut wordt bestraft met een worp met 2 dobbelstenen.  Vermeningvuldig met elkaar, en tenslotte met 10 om te weten hoeveel sprongen er bij komen. (dit is dus 10 tot 360 extra sprongen per minuut rust...)

Jingle Bells, Jingle Bells...

3 - LOPEN

Eenvoudig... Laat hem een paar kilometer gaan lopen.  Jij kan eventueel met de fiets vergezellen...  Of je laat hem wat rondjes door de tuin lopen, of bijvoorbeeld een aantal keren de trappen op en af rennen.  Afhankelijk van wat je wilt doen, kan je op de volgende manier het aantal keer bepalen:

Voor het lopen, kan je hem met 3 dobbelstenen laten werpen; de som is het aantal kilometer.
Laat je hem rondjes in de tuin lopen, kan je bijvoorbeeld 5 dobbelstenen laten werpen, en de som vermeningvuldigen met 20 (geeft een resultaat tussen 100 en 600 rondjes...)  Hetzelfde zou je kunnen gebruiken voor het aantal keren hij de trappen op en af moet.

Om het nog wat intensiever te maken, kan je hem bijvoorbeeld 2 flessen water laten dragen in elke hand, en ze op schouderhoogte laten houden...

4 - KEGEL

Wil je dat hij het langer volhoudt tussen de lakens?  Vind je het maar niets meer dat hij binnen een paar minuten al klaarkomt?  Dan moet je hem ook de spieren laten trainen die hem kunnen helpen zijn orgasmes onder controle te houden...  En dat is heel prettig om zien...

Laat hem op een stoel zitten, en zeg hem dat hij zijn spieren moet opspannen waarmee hij denkt het urineren te kunnen tegenhouden.  Als hij het goed doet, dan zou je zijn penis naar boven moeten zien gaan, en kruipen zijn teelballen soms iets hogerop.  Voor een ongetrainde man is dit zeer intensief...

Om te bepalen hoe hij de oefeningen moet uitvoeren, laat je hem twee keer gooien.  Een eerste keer met 1 dobbelsteen; deze worp bepaalt het aantal seconden dat hij de spier moet opspannen, en terug mag ontspannen.  Gooit hij 6, dan  moet hij 6 seconden opspannen, en mag hij 6 seconden tussen elke oefening ontspannen.  Laat hem vervolgens met 2 dobbelstenen gooien, en tel de worp op.  Dit vermeningvuldig je met 20 voor het aantal keren hij de oefening moet doen.  Je komt zo op 40 tot 240 repetities, wat erg intensief is...

Wil je de oefening nog wat intenser?  Laat hem dan een buttplug indoen voordat hij start.  Je zal het niet geloven, maar hij zal enorm zweten als hij de oefening goed uitvoert.

5 - SIT-UPS

Geen coca-cola-light-man zonder een sixpak, en geen sixpack zonder buikspieroefeningen.

Om te bepalen hoevaak hij de oefening moet uitvoeren, laat je hem met 2 dobbelstenen gooien; vermenigvuldig de twee worpen met elkaar, en vermeningvuldig tenslotte met 100.  Het resultaat is tussen 100 en 3600.  Omdat we alles beneden 1000 te belachelijk vinden, zetten we een score van onder de 1000 om naar 5000 :-)

Er is geen tijdslimiet, maar elke (begonnen) pauze van 5 minuten wordt bestraft met een worp met 2 dobbelstenen.  Vermeningvuldig met elkaar, en tenslotte met 10 om te weten hoeveel sprongen er bij komen. (dit is dus 10 tot 360 extra sprongen per minuut rust...)

6 - SQUATS

Een eenvoudige oefening, maar ze vergt goede balans, en traint zowel cardio, als de stabiliteitsspieren.  Laat hem op de tippen van zijn tenen staan, en de handen geplooid in de nek.  De oefening bestaat eruit om te buigen door de knieën, en terug recht te komen.

Om te bepalen hoevaak hij de beweging moet uitvoeren, laat je hem met 2 dobbelstenen gooien; het resultaat vermeningvuldig je met mekaar, en tenslotte nog eens met 10; dit is het aantal keer (10 tot 360) dat hij de oefening moet uitvoeren.  Voor elke (begonnen) pauze van 30 seconden, gooi je met een dobbelsteen om het aantal te verhogen.  Als hij zijn evenwicht verliest, gooi je eveneens met een dobbelsteen om het aantal te verhogen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten