Ontdek het spel!

dinsdag 29 juli 2014

Tien-minuten opdrachten


In dit artikeltje zetten we een aantal leuke "tien-minuten-opdrachten" op een rijtje.  Sommigen hebben we gekregen van lezers; de meesten hebben we zelf al geprobeerd...
  • Zet hem 10 minuten in zijn blootje buiten; zeker als het erg koud is, kan dit een moeilijke opdracht zijn, en als er potentieel mensen in jouw tuin kunnen kijken, is het natuurlijk nog veel spannender. (heb je een moestuin?  Dan laat je hem toch gewoon als vogelverschrikker poseren?)
  • Zet hem onder een ijskoude douche (draai echt alleen het koud water open!); kan hij dit 10 minuten volhouden?  Als je een tuin hebt, kan het nog leuker zijn als je hem buiten kan plaatsen, en je hem met de tuinslang te lijf kan gaan.  10 minuten kan lang zijn voor hem ;-)  

  • Laat hem een pomphouding aanhouden, maar in plaats van de handen op de grond te plaatsen, moet hij zijn ellebogen op de grond plaatsen.  In de fitnesswereld wordt dit een plank genoemd... Kan hij 10 minuten een gestrekte houding aanhouden?
  • Kan hij tien minuten een (natte) handdoek omhoog houden met zijn penis? 

  • Wasknijpers op de tepels.  Altijd een leuke; laat hem gewoon 10 minuten wasknijpers op zijn tepels plaatsen.  Hij zal het zeker kunnen volhouden, maar we weten allemaal dat de fun pas komt wanneer je ze terug verwijdert :-)
  • Een klassieker, maar hij blijft leuk (om velerlei redenen ;-) )  Laat zijn penis uit zijn kooitje, zet een metronoom (www.webmetronome.com) op 40 beats per minuut, geef hem een tube glijmiddel, en laat hem maar starten: elke tik van de metronoom is 1 beweging naar boven of naar beneden.  Maak hem duidelijk dat hij over heel zijn penis van de basis tot en met de eikel moet glijden. Het spreekt voor zich dat hij niet mag klaarkomen; hij zal dus moeten stoppen voor zijn point of no return, en dan weet je meteen het aantal minuten dat hij het volhield.
  • Touwtje springen!  Een makkelijke opdracht, maar heerlijk om kijken als hij dat naakt doet.  Zijn klokkenspel maakt dit een heerlijk zicht.  En tien minuten touwtje springen (waarbij hij bij elke sprong met zijn voeten zijn zitvlak moet raken bijvoorbeeld...) is best intensief. :-)  Het kan nog leuker worden als je een koebel aan zijn penis of teelballen bevestigt...

  • Deze is leuk...  laat zijn penis vrij uit zijn kooitje, en laat hem 10 minuten naar een gay film kijken...  Als hij opgewonden raakt, en een erectie krijgt, is het voorbij...  Je kan hem dan lekker plagen dat je niet wist dat hij op mannen viel...  Wedden dat hij dat niet lang volhoudt?  Zelfs de grootste machoman wordt er opgewonden van...
  •  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten