Ontdek het spel!

donderdag 13 augustus 2015

Controle over zijn orgasme (spel!)

Veel mannen kunnen hun orgasmes niet beheersen.  Dikwijls herkennen ze het punt waarna ze niet meer kunnen stoppen niet goed, en komen ze klaar.  Te vroeg volgens hem, maar zeker volgens Haar.

Er zijn echter technieken die je hem kan aanleren om zijn orgasmes te controleren.  Door het spel in deze post geregeld te spelen, zal hij zich trainen, en wordt het op termijn heerlijk om met hem te vrijen.  Het doel moet immers zijn dat hij Je kan penetreren, en je een climax kan bezorgen, zonder dat hij zelf klaarkomt.

Bind hem vast op een stoel of tegen een deur, zodat hij op geen enkele manier aan Jouw penis kan komen.  Zorg ervoor dat hij stevig vaststaat, -zit of ligt, want het kan wel eens een hevige rit voor hem worden.

Onthoud vooral waarom je dit doet, en dat ook hij zal baten bij deze techniek.

Het spel is eenvoudig.

Jij hebt controle over zijn lichaam (en Jouw penis), en stimuleert hem alsof je hem zou laten klaarkomen.  Je kan dit oraal doen, of met je hand.  Het is in elk geval aangeraden om veel glijmiddel te gebruiken; dat zal het spel makkelijker maken.  Door het met Je handen te doen, kan je ook beter op hem letten.

Plaag hem traag, maar zorg ervoor dat de spanning in zijn lichaam opbouwt.

Het doel is dat hij moet 5 keer moet aftellen naar "het point of no return".  hij moet met andere woorden inschatten hoeveel stimulatie hij nog kan gebruiken tot het punt waarop zijn orgasme niet meer kan stoppen.  Opgelet: hij moet aftellen naar het punt dat hij niet meer kan stoppen, niet naar de eigenlijke climax!

Jij moet proberen te stoppen NET voor dat punt.  Zo laat mogelijk, maar wel ervoor.  We willen immers niet dat hij klaar komt.  Houd zijn reacties daarbij in het oog.

Er zijn twee mogelijkheden:

OF je kan gaan tot wanneer hij aan 1 heeft afgeteld; dan heeft hij zijn point of return goed ingeschat, OF je ziet dat hij dat niet gaat halen, en moet vroeger stoppen.  Voor elke tel die hij overheeft als je moet stoppen, moet hij een extra beurt de oefening doen.

Als hij dus telt 5, 4, 3, en je ziet dat je dan al moet stoppen om hem niet te laten klaarkomen, dan moet hij 2 extra beurten de oefening doen (3 - 1).

Laat hem even afkoelen, en begin aan zijn volgende beurt.  Vergeet niet hem erg langzaam te plagen. Dat werkt beter, en zet de spermaproductie in gang.

Als hij zijn "point of no return" goed kan inschatten, mag hij de zesde keer klaarkomen.  Maar dat kan dus wel wat meer worden, als hij de oefening niet goed beheerst.

Hoeveel keer hij ook op deze manier "ge-edged" moet worden; bij de laatste keer mag hij klaarkomen, maar ook daar moet hij aftellen.

Zie je dat hij daar ook te laat is beginnen tellen, en dat hij dus voor tel 1 zal klaarkomen, dan laat je hem niet klaarkomen, en krijgt hij geen beloning.   Voor elke tel die hij ernaast zat, breng je hem nog een keer naar het randje, en dan sluit je hem zonder orgasme netjes terug op in zijn kooi.

Als hij tot nul kan tellen de laatste keer, stimuleer je hem na nul nog exact 3 seconden.  Ook na die drie seconden stop je met stimuleren, en is het spel afgelopen.  Op die manier wordt ook afgestraft dat hij te vroeg begint te tellen om zijn orgasme te verdienen.

Neem vooral de tijd voor dit spel.  Train hem, en Je zal zien dat hij op termijn steeds beter wordt.  Bovendien is dit spel fantastisch om zijn onderdanigheid te bevestigen. en zal hij op termijn in staat zijn je een climax te bezorgen zonder dat hij zelf klaar komt.

Vergeet niet om hem na dit spel je heerlijk oraal te laten verwennen (je kan hem dat zelfs laten doen tijdens het spel!)  De voordelen van dit spel zijn dus legio: Je werkt aan zijn stamina, Je verbetert zijn erecties, Je verbetert zijn seksspel, Je verbetert zijn uithouding, Je werkt aan jullie femdom-relatie, en je vergroot zijn geilheid die je natuurlijk kan aanwenden voor andere doeleinden :-)

Veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten