Ontdek het spel!

vrijdag 21 augustus 2015

Wat als je hem even niet nodig hebt

Heb je geen nood aan hem, maar loopt hij in de weg, en wil Je hem dus stockeren, dan geven we met een paar fotootjes een paar ideetjes over hoe Je hem een paar uur kan stockeren voor later gebruik.

Het voordeel van hem te stockeren, en niet alleen maar "vrij" te laten in zijn bewegingen, is dat het spel voor hem onverminderd doorgaat, maar dat Jij de tijd krijgt te doen wat Je wilt.  Doordat het spel voor hem door blijft gaan zonder al te veel moeite van Jou, zal hij zijn dopaminelevels blijven opbouwen, waardoor hij blijft waar Je hem wilt: onder Jouw controle!

Mijn absolute favoriete positie

Deze positie is een van Mijn absolute favorieten.  Het vergt veel inspanning van hem, en Je zal hem snel zien zweten.  Bovendien geeft het het Mij de bijna zekerheid dat ik hem mag straffen.

Laat hem op zijn knieën zitten met zijn gezicht naar de muur.  
Geef hem een geldstuk, en laat hem dat geldstuk met zijn neus tegen de muur houden.  Het spreekt voor zich dat dit muntstuk niet mag vallen.
Vervolgens - afhankelijk van hoe moeilijk Je de opdracht voor hem wil maken - laat je hem zijn armen strekken boven zijn hoofd, of uitstrekken naast zijn lichaam in een hoek van 90 graden.  Je kan hem ook nog een gewicht geven (twee flessen water werken perfect) om vast te houden.

Parkeer hem zo een uurtje.  Je zal genieten van de moeite die hij moet doen om deze positie aan te houden.  Telkens het muntstuk valt, kan je hem straffen door bijvoorbeeld de duurtijd dat hij zo moet doorbrengen te verlengen, hem nadien 10 keer te laten pompen voor elke keer het muntje valt, of hem met de zweep te lijf te gaan :-)

Alternatieven op deze opdracht:
 - laat hem op de tippen van zijn tenen staan, en maak een markering op de muur waar het muntstuk nooit onder mag komen.  Controleer het regelmatig.
 - geef hem 11 muntstukken, en laat hem ook onder elke vinger een muntstuk vasthouden.

Geen inspiratie?

Heb je geen inspiratie, dan kan je het lot laten beslissen natuurlijk.
Maak een lijstje van van 6 verschillende posities (verderop geven we je nog wat ideetjes mee), en maak een lijstje van 6 verschillende "extra moeilijkheden", zoals bijvoorbeeld:
 1 - de opdracht moet buiten worden uitgevoerd
 2 - de opdracht moet buiten naakt worden uitgevoerd
 3 - hij moet tijdens de opdracht tepelklemmen op
 4 - hij moet zijn butt plug in
 5 - we gaan op verplaatsing naar het lokale bos; hij moet de opdracht daar in zijn onderbroek uitvoeren
 6 - we gaan naar het lokale bos, maar moet de opdracht naakt uitvoeren.

Vervolgens laat je hem met 5 dobbelstenen gooien.  Jij kiest welke dobbelsteen wat bepaalt:
 1 dobbelsteen bepaalt één van de 6 posities die je had opgeschreven
 1 dobbelsteen bepaalt hoe lang de opdracht moet worden uitgevoerd (10 minuten (of 20 minuten? ;-) )per oog
 de overige 3 dobbelstenen kan je gebruiken om "extra moeilijkheden" toe te voegen.

Voorbeeldposities

Onderstaand geven we nog een aantal posities mee waarin je hem kan "opbergen" zonder al te veel last van hem te hebben (of net om hem nog wat extra te kunnen plaatsen).  Elke positie geeft je unieke mogelijkheden om hem te trainen (uithouding, maar ook mentaal), of hem in een vernederende of spannende positie te zetten (buiten...)

Laat je fantasie de vrije loop.

Eenvoudig maar effectief: laat hem knielen, en zorg dat hij niet kan bewegen.

hem als meubel gebruiken is altijd leuk.

Bind hem vast, bezorg hem een loeiende erectie, en ga verder met wat Jij wilde doen.  hij zal tijd hebben om na te denken over zijn doel.

hem in een positie plaatsen waar hij mogelijk door vreemden kan gezien worden, geeft altijd een extra kick.

Het is altijd prettig om hem vast te binden.  Niet alleen ben Je zeker dat hij niet snel zal storen; het geeft je ook toegang tot Jouw lichaam, en je kan hem plagen, of straffen.

Heeft het gesneeuwd?  Als straf kan deze wel tellen...

Dit vind Ik één van de opwindendste posities die je kan bedenken.  Vastgebonden aan een boom, een loeiharde erectie, en geen weg om op te gaan als er voorbijgangers voorbij komen.

Geboeid in een kooi.  Heerlijk.  Ook perfect om hem te laten overnachten als straf.  Kooien zijn overigens behoorlijk duur, maar wist je dat een hondenbench helemaal niet zo duur is?  Misschien heb je er wel eentje in huis staan.  Laat je fantasie de vrije loop!


Vastgevonden op een stoel; ook daar kan je veel richtingen mee uit :-)

Nederig wachtend.  Zo hoort het.

hij is altijd een perfect bijzettafeltje.  Wist je dat je hem ook perfect als stoel kan gebruiken?  Laat hem op zijn rug liggen, zijn penis en teelballen tussen zijn benen, en zijn benen gebogen.  Zijn bovenbenen worden jouw ruggesteun als je op zijn buik gaat zitten.   Laat zijn ellebogen rusten op de grond, en zijn handen naar boven; deze worden de twee bijzettafeltjes: rechts kan je je glas opzetten; links een kommetje met hapjes.  Deze positie is fantastisch om naar tv te kijken.  Zijn borstkas tenslotte, kan je gebruiken als entertainment console: er staan 2 knopjes ter beschikking voor Jouw plezier.  Zet nu maar rustig die film op, en geniet ervan.  Ik vind het altijd bijzonder opwindend om hem als meubel te gebruiken.

Vastgebonden is altijd veilig.


Of je laat hem gewoon in een bepaalde positie staan.Wil je een extra uitdaging voor hem?  Zet hem op twee blokken die je kan verplaatsen; positioneer een dildo en zorg ervoor dat het tipje van de dildo al in zijn aars zit, zodat hij deze er niet meer uitkrijgt.  Verplaats de blokken nu zover uit mekaar dat hij nog net met de tippen van de tenen steun kan zoeken.  Hij heeft een paar keuzes:  met zijn armen die boven zijn lichaam zijn vastgebonden, kan hij zich wat optrekken om te voorkomen dat zijn lichaamsgewicht naar beneden drukt op de dildo.  Ook met de tippen van zijn tenen kan hij dat voorkomen.  Deze positie zal hem na verloop van tijd echter bijna zeker dwingen om over de dildo te glijden.  Het is toch altijd heerlijk om hem te zien zweten in zijn poging om het onvermijdelijke te voorkomen.

Wow! bind hem vast in de douche, en zet de koudwaterkraan maar open!Deze laatste foto is een van Mijn favorieten: simpel vastgeboden met zijn armen rond een boom.  Naakt, in het zicht van mogelijke voorbijgangers.  Tepelklemmen om hem goed te laten nadenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten