Ontdek het spel!

donderdag 7 april 2016

Hoe veilig met tepels spelen

Af en toe krijgen we wel eens een vraag van een Meesteres die zich zorgen baart over zijn tepels.  Meestal vindt Zij het enorm pijnlijk als ze zelf zo'n klemmetje probeert, en weet ze niet goed hoever Ze kan gaan bij hem.

De tepels van een Vrouw zijn veel gevoeliger dan die van hem.  Maak je dus niet al te veel zorgen.  Als je klemmetjes op zijn tepels plaatst, dan wordt de bloedcirculatie in de tepels afgeremd.  Je kan dit vergelijken met wanneer je gaat zitten op een been, waardoor je onderbeen gaat "slapen".  Op zich kan dat dus niet echt kwaad, als je het niet te lang doet.

Je zal merken dat 20 minuten tot een half uur geen problemen oplevert.  De pijn die hij initieel voelt wanneer je de tepelklemmen opzet, zal ook vervagen, omdat je eigenlijk net hetzelfde doet als bij een slapend been: ook zijn tepels zullen "slapen".

We weten allemaal wat er gebeurt als je op zo'n slapend "been" vervolgens gaat stappen: het voelt alsof er duizenden naalden in je been worden geprikt.  Dit komt omdat de bloedcirculatie zich herstelt, en de zenuwuiteinden op korte termijn veel informatie te verwerken krijgen.

Hoe meer je op je been steunt, of erover wrijft, hoe meer je dat prikkende gevoel zal ervaren.

Datzelfde gebeurt er ook wanneer je de tepelklemmen verwijdert: de bloedcirculatie herstelt, en hij zal duizende naalden voelen.  Als je dan zijn tepels goed masseert, zal de sensatie nog indrukwekkender zijn.  Er is niets ergs aan, want de pijn die hij voelt is tijdelijk, en is een goed teken omdat de bloedcirculatie herstelt.  Het is gewoon erg prettig om hem zo te plagen.

Tips: als je met zijn tepels wil spelen, bind hem dan vast zodat hij niet kan bewegen.   Laat de klemmetjes een klein half uur staan, terwijl je met hem speelt.  Als je klaar bent, dan haal je de klemmen tegelijk van zijn twee tepels, en begin je ze goed te masseren.  De pijn die hij ervaart is zo intens dat hij wel eens klaar zou kunnen komen; daar straf je hem natuurlijk voor ;-)

Veel plezier met die slaafse speelknopjes ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten