Ontdek het spel!

donderdag 12 mei 2016

Houd hem onder controle. Altijd. Overal.

Je kent het fenomeen wel.  In de slaapkamer luistert hij goed, maar soms wordt hij wat te opstandig als hij andere opdrachten moet uitvoeren, of wanneer je op stap bent in publiek.

Je kan hem dan altijd wel nadien straffen, maar zolang je er niet in slaagt hem de link te laten leggen tussen wat hij fout deed, en de straf die hij ervoor krijgt, ga je hem niet volledig kunnen africhten tot de slaaf die je van hem verwacht.

Wat als je hem bij elke fout die hij maakt, onmiddellijk kan afstraffen?  Eender wanneer, en eender waar?  Pas dan ga je hem netjes in de rij kunnen laten lopen.

De oplossing: de cock shocker.

Dit kleine toestelletje dat je achter zijn teelballen hangt, kan je van op afstand bedienen om hem een kleine elektrische shock te geven met een afstandsbediening.  Je kan de sterkte van de schok laten evolueren van erotisch tintelend, en dus eerder vibrerend / stimulerend tot een hevige schok waardoor hij meteen zal weten dat hij een fout beging.


Stel jezelf de mogelijkheden voor.  Bij elke stap die hij fout zet, kan je hem onmiddellijk corrigeren.  Je zal sneller op de fouten kunnen inspelen, waardoor hij sneller zal handelen zoals jij dat wilt.

De schokken zijn laag in voltage en volstrekt veilig, maar afhankelijk van de sterkte, zal je hem wel zien springen.  Er zijn verschillende varianten, maar om kosten te besparen, kan je eigenlijk eenvoudig een trainingband voor honden kopen; deze werken op dezelfde manier, en zijn stevig genoeg.  Het enige dat je misschien moet doen, is de band een beetje verkleinen omdat de hals van een hond net iets breder zal uitvallen dan die van Jouw penis :-)

Laat hem dit gewoon continue dragen, en je hebt hem helemaal in je macht.  Sommige controllers werken tot op 1 kilometer afstand!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten