Ontdek het spel!

zaterdag 28 mei 2016

Heb je een uurtje? Of 2? Klaar voor een workout voor uithouding

Deze uitdaging duurt minimaal een uur, maar als ze niet goed wordt uitgevoerd, dan kan hij wel eens wat langer duren.

We gaan de uithouding van de slaaf testen.
Om te starten, moet hij 12 keer een oefening uitvoeren.  Elke 5 minuten start er een nieuwe oefening, dus in totaal duurt dit eerste deel van de oefening 1 uur.

De opdrachten

Gooi voor elke opdracht (dus elke 5 minuten) met een dobbelsteen om de uithoudingsopdracht te bepalen:

1. De slaaf moet de pomphouding aannemen (of de plankpositie), uiteraard in perfecte vorm.
2. De slaaf ligt op zijn rug, met beide benen gestrekt naast mekaar.  De hielen moeten 10 centimeter van de grond blijven.
3. Muurzitten.   De slaaf moet - met zijn benen in een perfecte hoek, en zijn armen omhoog gestrekt - tegen de muur zitten.
4. crablooppositie.  Op handen en voeten, met de rug naar beneden, en zijn lichaam perfect horizontaal.
5. armen strekken.  De slaaf strekt zijn armen in een perfecte hoek van 90 graden, en houdt in elke hand een gewicht (bijvoorbeeld een grote fles drinken).
6. standbeeldpositie  De slaaf staat met de linkervoet op de grond, en buigt zijn lichaam zodat zijn torso horizontaal is met de vloer.  Met de rechterknie moet hij zijn linkerelleboog aanraken (opgelet: zijn rechtervoet mag NIET steunen op zijn linkerbeen!), en zijn rechterhand gaat achter de rug.

Elk van deze opdrachten moet exact 3 minuten worden volgehouden; na elke 3 minuten krijgt de slaaf 2 minuten rust.  Je houdt voor elke opdracht het aantal seconden bij dat hij de opdracht te vroeg heeft afgebroken.

Je kan natuurlijk nog extra opdrachten verzinnen, en bijvoorbeeld met twee dobbelstenen gooien, of bovenstaande opdrachten vervangen door een opdracht die je hem liever ziet uitvoeren.

De straf
Na een uur zal hij ongetwijfeld een heel aantal strafseconden hebben verzameld.  Laat hem opnieuw dobbelen, en bepaal zijn straf:

1. De slaaf neemt een ijskoude douche gedurende het aantal strafseconden.
2. Pompen / situps.  Voor elke seconde moet er een keer gepompt of een situp worden uitgevoerd.  De slaaf begint met pompen tot wanneer hij niet meer kan; hij mag maximaal 10 seconden rusten om dan aan situps te beginnen tot wanneer hij dat niet meer kan; dan schakelt hij terug naar pompen, en zo voort.
Wanneer hij een pauze neemt die langer duurt dan de toegelaten 10 seconden, wordt er per seconde een zweepslag als bijkomende straf gegeven nadat hij zijn strafpunten heeft weggewerkt.
3. Houdt 11 munten tegen de muur.  De slaaf moet tussen de muur en zijn neus, en tussen de muur en zijn 10 vingers in totaal 11 munten in positie houden gedurende het aantal strafseconden.  Voor elke munt die hij laat vallen, moet hij een extra opdracht uitvoeren (die opnieuw tot strafseconden kan leiden)
4. Bind je slaaf vast, en voor elk strafpunt glijd je met je hand over zijn penis zodat hij enorm opgewonden wordt.  Klaarkomen is uiteraard niet toegelaten.  Wanneer hij aangeeft dat je moet stoppen, dan geef je voor elke seconde pauze aan het einde een zweepslag als extra straf.  Komt hij klaar, dan moet hij de hele opdracht als straf opnieuw uitvoeren (terug een uur om mee te starten).
5/6.  Gooit de slaaf 5 of 6 - hij heeft dus 1 kans op 3, dan deel je het aantal strafpunten door 60, en rond je af naar boven; dat is het aantal opdrachten hij opnieuw moet uitvoeren (en waarvoor hij opnieuw strafpunten kan verdienen)

Plan deze uitdaging in op een dag dat je hem echt eens wil afmatten, want de meeste slaven zullen niet toekomen met een uurtje. ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten