Ontdek het spel!

donderdag 14 juli 2016

Een eigen bondagestoel makenWie zegt dat materiaal duur moet zijn.  Met wat eenvoudig doe-het-zelf materiaal laat je je slaaf op een uur een fantastische bondagestoel maken.

Hier geven we alvast een ideetje :-)

BenodigdhedenDe basis van je nieuwe lievelingswerktuig, is een eenvoudige barkruk die je in bijvoorbeeld ikea kan terugvinden.  Hoe hoger de stoel, hoe meer mogelijkheden je zal hebben.

Zorg dat hij stabiel is, en dat de poten bij voorkeur vierkant zijn (dat is makkelijker om te doorboren).

Een boormachine heeft elke doe-het-zelf-slaaf wellicht wel in huis, en verder volstaan een paar oogbouten zoals op de foto zichtbaar.


Montage

Boor een aantal gaten op strategische plaatsen in de poten van de stoel, en bevestig de oogbouten daar; zij zullen functioneren als ankerpunten voor de voet- en handboeien van je slaaf.  Een kwartiertje werk, en je hebt een echte bondagestoel in huis.

  

Gebruik

Klaar!  Eens je slaaf zijn bondagestoel heeft klaargemaakt, kan je hem gaan gebruiken voor verschillende posities.  Gebruik de stoel om je slaaf vast te zetten in posities die je eindeloze mogelijkheden bieden.  Om je alvast op weg te helpen, geven we onderstaand al wat voorbeelden.

Laat hem bijvoorbeeld over de stoel leunen, en bindt handen en voeten aan de onderkant van de poten vast.  Deze positie is perfect voor makkelijke toegang tot zijn achterwerk (buttplus kan je eenvoudig inbrengen, of je kan hem een pak slaag geven, of...)  Of je hebt eenvoudige toegang tot zijn mond (plaats hem voor de zetel, en hij kan je heerlijk oraal verwennen; zijn belangrijkste seksorgaan (zijn tong) zit dan immers in de perfecte positie!

 

Om zijn positie nog iets benarder te maken, kan je zijn ballen vastmaken aan de onderste stijl van de stoel; zo zal hij minder geneigd zijn bewegingen te maken die we niet wensen:

 

Nog een tip: als je slaaf groot genoeg is, en er tussen zijn borst / buik en de stoel plaats is, kan je daar bijvoorbeeld brandnetels leggen zodat hij zich moet inspannen om deze niet aan te raken.  Dat is een perfecte strafpositie die hij bijvoorbeeld een uurtje moet aanhouden wanneer hij je nog maar eens teleurstelde.

Omgekeerd kan je hem natuurlijk ook op zijn rug leggen op de stoel:

 

Deze positie is perfect voor wanneer je eenvoudige toegang tot jouw penis wilt.  Plagen en plagen zonder dat hij mag klaarkomen, wordt een heel leuk spel zo!

Natuurlijk kan je ook in deze positie zijn ballen vastmaken aan de stoel:En naast je penis, zijn zijn tepels natuurlijk ook zeer makkelijk bespeelbaar:Tenslotte kan je hem ook eenvoudig laten knielen terwijl de stoel hem op zijn plaats houdt.  De mogelijkheden zijn eindeloos:

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten