Ontdek het spel!

vrijdag 17 juni 2016

Stress Positions

Stress positions zijn posities die moeilijk zijn omdat ze een grote inspanning vragen, of omdat ze (op lange termijn) oncomfortabel worden.  Wil je hem plagen en moet hij daarom onbeweeglijk zijn, of wil je hem straffen door hem in een positie te plaatsen waardoor hij snel het melkzuur in zijn spieren zal voelen?  Stress positions zijn ideaal om je slaaf een lesje te leren.

Mijn favoriet zijn posities waarbij het lijkt alsof je hem keuzes geeft; in realiteit moet hij echter kiezen tussen cholera en de pest, want welke keuze leidt onvermijdelijk tot pijnlijke spieren of andere lichaamsdelen :-)

Bestudeer onderstaande foto bijvoorbeeld.  Ze is zo eenvoudig uit te voeren, maar zo krachtig:

  • Boei zijn handen op de rug
  • Bind een koord rond zijn teelballen, en bindt het uiteinde ergens vast waardoor hij minstens 10 cm door zijn knieĆ«n moet buigen om zijn ballen niet uit te rekken.
  • Zijn handen bind je bovenaan vast (bijvoorbeeld door een koord over een deur te bevestigen.  Zorg ervoor dat je deze goed stevig vastmaakt, zodat zijn armen iets naar boven worden gerokken.
Deze positie heeft volgende resultaten:
  • OF hij strekt zijn benen, maar veroorzaakt daardoor dat er stevig aan zijn ballen wordt getrokken,
  • OF hij buigt een beetje door de benen, maar zal dat snel beginnen voelen in zijn beenspieren, en dit verhoogt eveneens de druk op zijn armen.
Als je ziet dat hij het te makkelijk vol kan houden, dan span je de koorden wat meer aan.
In onderstaande foto wordt eveneens gebruik gemaakt van een spreaderbar om zijn benen gespreid te houden; dat heeft een extra effect op de stress die hij in zijn benen zal voelen door te moeten buigen.

Houd hem een uur in deze positie, en je zal hem zien baden in het zweet.  Heerlijk!

image image

Zoals je ziet, kan je nog steeds met hem spelen, en hem plagen, of bewerken met andere speelgoedjes:


Een leuke positie die je eindeloos plezier kan verschaffen, en hem meteen nog een goede workout bezorgt...

Laat je slaaf op zijn rug liggen, en geef hem twee relatief zware gewichten.  Zorg ervoor dat de gewichten vastgemaakt zijn aan zijn handboeien, of een spreader bar zodat hij ze niet kan op de grond plaatsen zonder zijn handen te verlagen.

Verbind zijn handen (of bij voorkeur de sprearbar er tussen) via een stevig koord met zijn teelballen (via een katrol of een oogbout); zorg ervoor dat het koord zo gespannen mogelijk is wanneer hij neerligt, en zijn armen zo hoog mogelijk zijn (je kan er best voor zorgen dat hij zijn ellebogen niet kan "locken", want dan wordt het te makkelijk)

Bekijk de foto, en je begrijpt meteen de bedoeling:  OF hij houdt de gewichten in de lucht (en zal na verloop van tijd pijnlijke armspieren krijgen), OF hij moet zijn ballen de lucht in duwen om zijn armen even te doen rusten.  Wat hij ook kiest; het blijft cholera of de pest.

Laat hem zo een uurtje doorbrengen (of 2 als hij echt stout is geweest)

image image

Merk op de unieke setting: de spreaderbar zorgt ervoor dat hij zijn handen niet bij mekaar kan brengen.  De ketting tussen de spreaderbar en zijn halsband zorgt ervoor dat hij zijn armen niet volledig kan strekken (dat zou te gemakkelijk zijn!).  Het touw tenslotte is aangespannen wanneer hij de armen zo hoog mogelijk de lucht in duwt.  Elke keer hij zijn armen rust wil gunnen, zal hij zijn ballen de lucht in moeten duwen (tenzij hij ze niet meer nodig denkt te hebben ;-))  Geniet ervan!

Oh, en vergeet niet: je bent niet gebonden aan limieten.  Plaag hem af en toe met een zweepje, gebruik tepelklemmen, of haal zijn penis uit de kooi zodat je hem lekker stijf kan maken.

Laat je fantasie de vrije loop; je zal snel nieuwe mogelijkheden ontdekken.

Zoek je een leuke positie om hem te plagen en hem te doen smeken om klaar te mogen komen, maar heb je geen tijd of zin om hem daarbij te helpen?
Bind hem vast op zijn rug en zorg dat hij niet kan bewegen.  Hang boven zijn penis (bijvoorbeeld door een koord van aan de luster te laten zakken) een plumeau, en zorg dat die zijn penis goed kan raken.  Het enige dat je nu nog moet doen, is ervoor zorgen dat de pluimen zijn penis continue gaat stimuleren.  Het zal hem echt gek maken.  Gebruik een eenvoudige ventilator, en zet hem naast hem; zorg ervoor dat hij beweegt zodat de luchtstroom niet altijd op de plumeau is gericht; hierdoor zal deze steeds heen en weer beginnen zwalpen om hem ongestopt te stimuleren, en hem te doen smeken voor een orgasme.

image

Dobbel met de dobbelsteen om het aantal uren te bepalen, en geniet van je dag terwijl je hem daar laat kermen.  Dit is overigens ook een perfecte positie om de nacht in door te brengen!  Hij zal je niet snel meer vragen voor orgasmes.  Na een paar uur sluit je zijn penis weer netjes op in zijn kooi (als je eerder besloot hem er uit te halen...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten