Ontdek het spel!

woensdag 26 oktober 2016

Strenge pompoefeningen

Forced workouts zijn iets waar vele Meesteressen het moeilijker mee hebben.  Een echte drill instructeur wordt je niet zomaar.  Nochtans kan het soms heel erg makkelijk zijn, als je gewoon je opdrachten duidelijk maakt, en geen afwijkingen toelaat.

Een voorbeeld.  Je zegt hem dat hij 20 keer moet pompen.  Hij doet er 2 keer 10.  Prima, denk je, en hij komt ermee weg. FOUT.  Als je wilt dat hij 20 keer pompt, dan moet je van hem verwachten dat hij dat ook effectief doet in 1 keer.  2 keer 10 is niet gelijk aan 20.

Als je merkt dat hij de opdracht in 2 keer laat doen, laat je hem rustig doen tot wanneer hij gestopt is.  Eens hij zijn 2 keer 10 bijvoorbeeld heeft uitgevoerd, maak je hem duidelijk dat dat niet is wat je vroeg, en laat je hem opnieuw 20 keer pompen.  Maar omdat hij de eerste keer niet goed heeft geluisterd, maak je de opdracht wat moeilijker door bijvoorbeeld wasknijpers op zijn tepels te plaatsen, en hem te verplichten de grond te raken elke keer hij door zijn armen buigt.

Hem op deze manier prikkelen om steeds beter te worden in het uitvoeren van zijn opdrachten, zullen hem sneller in vorm brengen.

Een leuke opdracht die je wat plezier kan verschaffen.
Laat hem met 2 dobbelstenen werpen.  Hij gooit met andere woorden een getal van 2 tot 12; dat is de top van de piramide.  Zijn opdracht bestaat eruit om sessies te pompen tot aan de top van de piramide, en terug naar beneden.  Gooide hij bijvoorbeeld 7, dan moet hij volgende sessies pompen: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1.  Dat is in totaal 49 keer.  En dat aantal kan bij 12 dus oplopen tot wel 144!  Uiteraard is ook hier de boodschap dat elke set perfect moet uitgevoerd worden :-)

Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten