Ontdek het spel!

woensdag 8 februari 2017

De orgasmathon

Je leest het goed: we organiseren een orgasmemarathon.  En zoals steeds zijn die orgasmes voor Haar weggelegd, en allerminst voor die zielige slaaf.

De opdracht is eenvoudig.  Gedurende de week moet hij je elke keer je het wilt een orgasme bezorgen, en wel zo snel mogelijk, maar er zijn natuurlijk een paar addertjes onder het gras.

Telkens je hem zegt dat het tijd is voor een orgasme, start je een timer en je houdt het aantal minuten bij dat hij erover doet om je naar die zalige climax te brengen.  En natuurlijk bepaal Jij wanneer je die climax bereikt hebt.  Doet hij er bijvoorbeeld alles aan om je zo snel mogelijk te laten klaarkomen, maar is het orgasme niet intens genoeg voor je, dan kan je wanneer je zin hebt natuurlijk gewoon zeggen dat dat orgasme niet telt, en blijft de timer lopen tot wanneer je wel die climax krijgt die Je had verwacht.

Voor elk orgasme - dag of nacht - houdt je dus het aantal minuten bij dat hij erover gedaan heeft om je tot die climax te brengen.

Natuurlijk kan je het spel leuker en prettiger maken.  Boei bijvoorbeeld zijn handen op zijn rug voor je het startsignaal geeft; dan heeft hij alleen zijn tong om je tot een orgasme te brengen.  Zet klemmen op zijn tepels om hem extra te stimuleren, en vul zijn aars met die heerlijke butt plug.  Je kan hem natuurlijk ook gewoon vastbinden op bed en met je vagina zijn tong uitdagen.  Kortom: maak het hem lekker lastig, zodat die teller vrolijk kan verderlopen.

Aan het einde van de week, heb je wellicht een behoorlijk saldo aan minuten, en dat is het moment dat hij zijn straf betaalt voor zijn traagheid.

De mogelijkheden zijn legio, maar ik vind het heerlijk als ik hem in een positie kan plaatsen waarbij wat pijn met uithouding worden gecombineerd.

Bekijk onderstaande foto's en videos om wat ideeën op te doen.  Wat je ook kiest: hij heeft zelf gekozen hoeveel minuten hij de houding waarin je hem zet moet volhouden.

Dus zet hem klaar, ga heerlijk in de zetel zitten, en kijk naar jouw persoonlijke schouwspel.  Als hij begint te klagen, dan straf ik het meestal af door mijn zweepje boven te halen, extra gewicht te hangen, stevige klemmen op zijn tepels te zetten, en ga zomaar door.

Heerlijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten