Ontdek het spel!

woensdag 2 oktober 2013

Groot, groter, grootst

Mannen zijn allemaal dezelfde... hoe groter, hoe beter.  Dat gaat niet alleen over hun wagens, of jouw borsten, maar niet in het minst ook over dat kleine stukje vlees dat daar tussen hun benen bengelt.

Dankzij een lang chastisty spel, zal je ongetwijfeld merken dat zijn lid groter lijkt: hoe langer je de seksuele spanning bij een man opbouwt, hoe meer hij er naar verlangt, en des te meer bloed er naar zijn penis vloeit.

Het volgende spelletje kan zijn grootheidsdrang misschien wel duur te staan komen.

Laten we beginnen met de voorbereiding.  Wind hem zo goed mogelijk op (moet ik je nog vertellen hoe), en zorg dat zijn penis zo groot wordt zoals je hem al gezien hebt.  Het plagen alleen al is het halve spel, en kan toch zo ongelooflijk heerlijk zijn.

Eens hij een mooie maat heeft, neem je een stift met onuitwisbare inkt, en plaats je op de buik een streep tot waar zijn penis reikt. (of je kan misschien heel de contouren tekenen om het nog wat leuker te maken.

Hij zal zich wellicht afvragen waarom, maar voor je hem dat uitlegt, laat je hem met 2 dobbelstenen gooien.  Als hij twee verschillende nummer gooit, dan vraag je hem welk van de twee dobbelstenen voor het aantal uren telt dat de volgende opdracht zal moeten uitgevoerd.  De opdracht kan dus 1 tot 6 uur duren.

Hij zal natuurlijk willen weten waarvoor het andere nummer staat, maar dat vertel je hem natuurlijk niet.

Eens hij gekozen heeft, vertel je hem de opdracht...

Aangezien hij nu bewezen heeft hoe heerlijk groot zijn penis kan worden (dankzij de streep die je op zijn buik zette), moet hij de komende X uren een erectie behouden die minstens een groot is.  Klaarkomen is uiteraard uitgesloten, maar hij mag doen wat hij wil, zolang hij zijn erectie houdt.

Tijdens de duurtijd van de proef, mag jij op willekeurige tijdstippen de maat controleren; komt hij tot aan de streep, dan is het goed, zit hij er echter onder, dan verliest hij het aantal punten van de andere dobbelsteel die hij geworpen had.  Had hij dus gekozen voor het laagste aantal ogen voor het aantal uren, zal hij per controle meer punten kunnen verliezen; koos hij om de opdracht langer uit te voeren, dan verliest hij per mislukte controle minder punten.

Oh ja: als hij op een gegeven moment groter meet dan de eerste meting, moet je hem natuurlijk belonen: omdat hij graag zo'n grote penis heeft, zal hij maar wat blij zijn dat je ene nieuw streepje zet; het is zijn trofee, maar natuurlijk moet hij de rest van de tijd uiteraard wel die nieuwe maat bereiken bij elke controle


Geen opmerkingen:

Een reactie posten