Ontdek het spel!

vrijdag 25 oktober 2013

Feestdagen

Binnenkort is het weer Halloween, en maar even later staat het kerstseizoen weer voor de deur.  De ideale gelegenheid voor wat aangename opdrachten.

Een testosteronbuffet

Het blijft echt een klassieker, maar zo heerlijk.  Laat je man voor je koken, en zorg ervoor dat hij het dienblad is.  Laat hem zichzelf neervleien op de grote dinertafel, en laat hem zijn menu en kookkunsten presenteren op zijn lichaam.  Het spreekt voor zich dat je geen haartjes wil in jouw eten, dus laat je hem zichzelf eerst volledig kaalscheren; alles onder de nek moet verdwijnen zodat je een heerlijk frisse buffetschotel kan krijgen.

Om het geheel wat meer elan te geven, laat je hem zich eerst uitgebreid insmeren met olijfolie; dat is niet alleen gezond, maar je zal hem willen opeten als hij daar zo voor je ligt.

Om het wat interessanter te maken, kan je hem extra opdrachtjes geven; zorg er bijvoorbeeld voor dat zijn handen houder moeten zijn voor een fles drinken, maar dat hij natuurlijk zijn ellebogen niet mag laten rusten op de tafel; dat staat natuurlijk niet mooi.

En het spreekt natuurlijk voor zich dat zijn penis het toetje moet serveren; als je wilt, kan je dat netuurlijk eerst verorberen zodat je de rest van het diner vrije toegang hebt tot zijn penis :)  heerlijk om hem daar te laten liggen terwijl jij van al dat lekkers geniet!

Kerstboom versieren

Wat is het toch steeds heerlijk om die kerstboom ieder jaar opnieuw in huis te hebben.  Natuurlijk kan je er dit jaar ook voor zorgen dat je een originele kerstboom in huis hebt voor een gezellig avondje heerlijk voor de TV genieten.  Je begrijpt het meteen: zet je man netjes recht, en versieren maar... Je fantasie is eindeloos.  Gebruik wasknijpers of tepelklemmen om balletjes op te hangen, laat zijn armen als takken fungeren, of geef zijn kroonjuwelen een feestelijk kleurtje met wat (huidvriendelijke) verf: je fantasie is je enige beperking.

Mag het wat spannender? Etaleer je man dan als (half)naakte kerstman of elfje voor het raam... Succes gegarandeerd!

Pompoenen kweken...

Teelballen, zo groot als pompoenen, lijken je wel wat? Hang eens wat gewicht aan de kroonjuwelen van je man, zodat zijn teelballen lager gaan hangen... Je zou ervan versteld staan hoeveel mooier het er allemaal uit kan zien, en vooral hoeveel gewicht je aan die balletjes kwijt kan :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten