Ontdek het spel!

maandag 4 november 2013

Hoe de leidingen gezond houden?

Veel mensen denken dat chastisty maximaal een paar weken gespeeld kan worden.  niets is echter minder waar; als je het goed aanpakt, kan je er maanden van genieten, en zal je nooit meer aandacht genoten hebben van je man.

Het is echter belangrijk om de leidingen af en toe te smeren.  Er zijn verschillende methoden om dat te doen zonder dat hij er plezier aan beleeft, of zonder dat hij een echt orgasme beleeft.

In dit artikeltje beschrijven we één methode waarvan we weten dat ze vrij tot zeer effectief werkt.

Zorg ervoor dat je man rechtstaat, en dat je zijn handen vastbindt op zijn rug.  Het is de bedoeling dat zijn penis "in vrije lucht" is, en dat er op geen enkele manier iets zijn penis kan raken, tenzij je het zelf wil natuurlijk.

Geef je man de duidelijke instructie dat hij in geen geval klaar mag komen zonder jouw toestemming,  en begin hem te melken.  Hiermee bedoelen we dat je steeds met 1 hand van de basis van zijn penis richting de eikel beweegt; je glijdt af zijn penis, en begint terug aan de basis.  Het is belangrijk dat je de omgekeerde richting niet gebruikt, en dat je dus enkel van de basis naar de tip van de penis gaat.  Gebruik voldoende glijmiddel zodat je vlotjes kan glijden, en dat zijn eikel elke keer opnieuw gestimuleerd wordt.  Doe dit zo traag mogelijk!  10 seconden per beweging is niet overdreven!

Houdt constant de spieren onder zijn teelballen en tussen zijn benen in de gaten (laat hem zijn benen spreiden indien nodig).  Van zodra je de spieren daar kort ziet samentrekken (bij de allerminste twijfel, stop je!), weet je dat hij zijn breekpunt heeft bereikt, en stop je ONMIDDELLIJK met de melkbewegingen.  Zorg ervoor dat zijn penis op geen enkele manier met wat dan ook in aanraking kan komen.  Hij maag geen enkele stimulatie meer voelen.

Je zal merken dat hij met zijn heupen stuwende bewegingen begint te maken, maar hij zal ongelooflijk gefrustreerd zijn om te merken dat zijn sperma uit zijn penis zal druppen zonder dat hij het typische orgasmegevoel zal beleven.

Van zodra je ziet dat het risico op een orgasme er niet meer is, start je opnieuw de melkbewegingen, maar druk je stevig genoeg zodat de rest van het sperma de urinebuis kan verlaten.

Et voila: hij is gemolken, en kan er terug 3 tot 4 weken tegenaan zonder enige gezondheidsrisico's!

Opgelet: deze techniek is heel moeilijk, en je zal merken dat je soms te ver gaat, en dat hij alsnog kan genieten van een orgasme.  Het spreekt voor zich dat je hem daarvoor straft, want je had immers duidelijk gezegd dat hij niet zonder toestemming mocht klaarkomen.  Oefening baart kunst, en eens je de tekenen van je man beter begint te herkennen, wordt het alleen maar leuker.

Wil je het nog spannender maken, dan moet je proberen net VOOR het punt waarop zijn spieren spontaan beginnen samen te trekken te stoppen; hij zal dan hooguit wat sperma lekken, maar het grote voordeel is dat hij opgewonden blijft - eens zijn penis terug bedaard is, herbegin je...  Als je dat een aantal keren kan volhouden, zodat je steeds voor dat kantelpunt kan stoppen met elke vorm van stimulatie, zal je enorm veel plezier aan je man gaan beleven.  Zijn leidingen zijn netjes gespoeld, en hij blijft zijn opgewondenheid behouden.  Heerlijk!  Nu alleen die stijverd nog terug opgeborgen krijgen in zijn kooi!

Oh, en wil je hem helemaal warm laten krijgen?  Gebruik in plaats van de traditionele glijmiddelen dan gewoon wat vicks of een andere op menthol gebaseerde zalf.  Glijdt even goed, maar zal hem zeker warm doen krijgen...  Delicious!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten