Ontdek het spel!

donderdag 7 november 2013

Leuke teasing games


Eén van de belangrijkste onderdelen van het chastityspel, is om hem zo hard te plagen dat hij op ontploffen staat...  We hebben ondertussen al heel wat spellen geprobeerd, en op deze pagina plaatsen we wat meer spellen die we speelden of ingestuurd krijgen...

Eén vinger kan genoeg zijn

Probeer dit op een moment dat je veel tijd hebt.  Zorg natuurlijk dat je zijn handen vastgebonden hebt op zijn rug, of als je hem vertrouwt, kan je hem natuurlijk gewoon de instructie geven dat hij ze bijvoorbeeld op zijn hoofd moet houden.

Glijd met één vinger over zijn penis, en raak hem eindeloos aan.  Ga over de eikel, over de schacht naar beneden, en terug naar boven.  Doe dit tergend langzaam, en raak hem nooit met meer dan één vinger aan.  Je kan dit met of zonder glijmiddel doen; het effect is steeds dat hij enorm opgewonden zal raken, en zal verlangen naar meer aanraking van je, die je hem natuurlijk ontzegt.

De palm van je hand

Iets waar de meeste mannen letterlijk gek van worden (je zal merken dat hij mogelijk begint te wroeten om weg te geraken van je), is wanneer je met een hand de stijve penis net onder de eikel vastneemt om vervolgens met de palm van je andere hand heel heftig te wrijven over de eikel.  De meeste mannen zullen niet weten waar kruipen.

Het leuke is dat je dit meestal relatief lang kan doen, want door het intense gevoel (je stimuleert letterlijk zijn meest gevoelige zone), zal hij er niet makkelijk door kunnen klaarkomen.  Wees natuurlijk altijd op je hoede!

What goes up... should NEVER go down!

Aftrekken van een penis is een populaire manier om de man te plagen, maar is eigenlijk af te raken.  Zelfs als hij niet seksueel opgewonden is, kan je hem immers doen klaarkomen, enkel door hem te masturberen, en dat willen we natuurlijk niet.

Je kan het dus best vermijden, tenzij je hem van een slappe toestand snel stijf wil krijgen, maar ook daar zijn andere mogelijkheden voor.

Wil je hem toch op deze manier plagen, ga dank ENKEL van aan de basis van de penis naar boven; beweeg NOOIT in de andere richting.  Je kan hem uren plagen door enkel in die richting over de penis te wrijven, maar één keer in de verkeerde richting kan fataal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten