Ontdek het spel!

woensdag 8 januari 2014

Straffen... Dat klinkt zo erg...

Veel vrouwen voelen zich niet altijd even makkelijk wanneer ze hun man moeten straffen.  Zolang jullie het allebei leuk vinden, en alles met wederzijds vertrouwen en vooral plezier wordt gedaan, kunnen jullie echter zoveel plezier beleven aan die straffen.

Voor een man is het zeer opwindend om volledig onder controle te zijn van zijn vrouw.  De vrouw kan omgekeerd genieten van die heerlijke macht die ze kan voelen.

En vooral: vergeet niet dat dit spel slechts kan werken wanneer de regeltjes goed gevolgd worden; een straf is dan soms wel eens op zijn plaats, en zal bijdragen tot een nog groter genot voor beiden! :-)

Op deze pagina geven we wat tips voor het toepassen van een straf.  Wil je de straf liever aan het lot overlaten?  Gebruik dan de dobbelstenen om te bepalen welke van onderstaande straffen uitgevoerd moet worden.  Dan moet je je misschien wat minder schuldig voelen ;-)  Gooi met 2 dobbelstenen; het resultaat geeft je de straf:


 • (2) 15 minuten onder een ijskoude douche
 • (3) 100 keer pompen.  Er is geen tijdslimiet, maar hij moet de pomphouding bewaren; als hij een ander lichaamsdeel dan zijn voeten of handen op de grond zet, of hij de gestrekte houding niet weet te behouden, dan gooi je met een dobbelsteen om het aantal te verhogen.  Een goede pompbeweging is er een waarbij hij in volstrekt gestrekte houding met zijn penis de grond raakt.
 • (4) billenkoek!  Wie heeft er vroeger geen billenkoek gekregen?  Dat is toch helemaal niet zo erg? Wacht tot wanneer je hem 50 keer flink op zijn billen slaat.  Zijn bips zal mooi rood zijn.  Vergeet niet dat billen vooral uit spieren bestaan, en je er eigenlijk niet echt veel kwaad kan doen.
 • (5) Laat hem een avond je naakte butler zijn; hij moet je glas vasthouden, reikt je eventueel hapjes aan, en dat terwijl hij op zijn knieën naast je zit, en verplicht een erectie moet behouden.  Heerlijk om zo'n levend meubel in huis te hebben!
 • (6) 1000 sit-ups.  Wederom geen tijdslimiet, maar doet hij er langer dan een uur over?  Dan verdient hij 2 wasknijpers op zijn tepels.
 • (7) 250 squats.  Geen tijdslimiet, maar per 10 minuten die hij erover doet, gooi je met 2 dobbelstenen; het product van de beide worpen (dus maximaal 6 x 6 = 36), voeg je toe bij het aantal die hij moet uitvoeren.
 • (8) wax!  Heeft je man veel borsthaar?  Geniet dan van een wax-onthaar-sessie.  Hij zal vuurrood zien, en zal wellicht wel even pijn hebben, maar doe jij dat zelf niet voor hem?
 • (9) Heet, heter, heetst.  Je laat zijn penis los, en maakt hem lekker opgewonden.  Je glijdt heerlijk over zijn penis, maar gebruikt als glijmiddel vicks of een andere op mentholgebaseerde zalf.  Zorg dat er een goede laag over penis, eikel en teelballen is.  Zolang je wrijft, zal het voor hem een aangenaam warm tintelend gevoel zijn, maar je moet natuurlijk eens stoppen, en dan zal het brandende gevoel opkomen. 
 • (10) kaarsvetkunstwerk - leg hem op je rug, en bedek zijn volledige borst, buik, en op het einde zijn intieme delen met druipend kaarsvet van een brandende kaars.  Doe je dit voor de eerste keer, houd de kaars dan hoog genoeg; het vet kan best heet zijn, maar geeft voor de meeste mannen een intens gevoel.
 • (11) laat hem een nacht slapen op een oncomfortabele plaats waar je hem naakt vastbindt.  Dit kan buiten aan het tuinhuis zijn, maar ook in het washok, de kelder, de zolder of gewoon onder je bed. Als je een tuin hebt, kan dat ook in de tuin.  Om het wat ongemakkelijker te maken, laat je zijn penis vrij, en wind je hem op voor je hem de nacht in laat gaan (je mag hem gerust even pijpen zodat hij goed op springen staat!).  Als je over een (vibrerende) butt plug beschikt, dan kan je die ook nog inbrengen, zodat hij deze nacht alleen nog maar aan jou kan denken!
 • (12) Gooit hij 12 met de dobbelsteen?  Dan moet hij 2 keer opnieuw gooien, en de 2 bijhorende opdrachten uitvoeren.  Bovendien verliest hij dan 10 punten.
Stuur gerust extra opdrachten in; van zodra we er 5 extra hebben, posten we ze hier, en kan je met 3 dobbelstenen gooien (3 - 18)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten