Ontdek het spel!

vrijdag 31 januari 2014

Vulkaanuitbarsting

Deze is een leuke die we ontvingen van een van onze lezers.  We hebben hem uitgeprobeerd, en hij werkt inderdaad!

Als je beslist dat hij een orgasme verdient, dan kan je dat orgasme best nog leuk maken voorbeiden.  Deze truuk is echt zeer grappig om zien...

Snijd met een mes een stukje zeep, en breng het in de penis in (geen nood: als een man in bad gaat, komt er ook af en toe wat zeep in dat gaatje...)  Probeer het diep genoeg te krijgen, en voeg nog wat zeep toe als het kan.  Een wattenstaafje dat je wat vochtig maakt, kan helpen om in de plasbuis te duwen, zodat het wat dieper geraakt.

Gebruik dan vicks of een andere mentholgebaseerde zalf als glijmiddel om hem langzaamaan naar zijn hoogtepunt te brengen.  Probeer zijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen door tijdig te stoppen, en terug door te gaan.  Als je stopt, kan je nog lichtjes zijn teelballen aaien, of over de eikel glijden.  Hoe langer je dit volhoudt, hoe beter.

Als hij dan uiteindelijk klaarkomt, zal zijn penis er als een uitbarstende vulkaan uitzien. De zeep die zich mengt met de sperma zal schuim vormen, en zijn penis zal mooi rood zijn van de warmte van de vicks.

We hebben het zelf geprobeerd, en zijn er in geslaag om hem meer dan een uur te teasen zonder klaar te komen.  Voor hem was het zijn meest intense orgasme ooit.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten