Ontdek het spel!

vrijdag 17 januari 2014

Wat als je een laag libido hebt?

Het is absoluut normaal dat de vrouw een lager libido heeft dan de man.  Zeker als je zijn meest waardevolle lichaamsdelen opsluit, zal het verschil in libido wellicht nog wat hoger worden.

Om het spel leuk en spannend te houden, hebben we ondervonden dat vermeden moet worden dat de man zich totaal verwaasloosd voelt.  Er is niets ergers dan een spel spelen waar niets in gebeurt.  Seksuele spanning moet opgebouwd worden, en dit spel wordt pas echt leuk als de man 24/7 is opgesloten, en daar regelmatig aan wordt herinnerd.

Dagelijks hem eraan herinneren, en de spanning actief houden, is dan ook een must.  Zelfs al heb je een laag libido, dan zijn volgende tips kleine dingen die je kunnen helpen je man onder controle te houden.  Nu, morgen, en voor altijd.

Eis je materiaal op

Spreek nooit over zijn penis en ballen, maar spreek altijd over de jouwe.  Zijn penis en ballen zijn jouw eigendom, en jij bepaalt wat er mee gebeurt.  Het psychologische effect op je man is ongelooflijk als je hier steeds de nadruk op legt.  Herinner er hem regelmatig aan door hem bijvoorbeeld te vragen of hij nog wel goed zorg draagt voor jouw penis.

Zorg er ook voor dat je de sleuteltjes goed opbergt, en niet achteloos ergens laat rondslingeren; als hij ze ziet, dan is het idee dat hij onder jouw controle is, snel weg, want hij zou meteen zijn kooi kunnen opendoen voor een heerlijke rukbeurt.  Je kan de sleuteltjes gewoon aan je sleutelbos hangen, of als hangertje aan een ketting.  Zo draag je zijn lot dicht bij je hart, wat hem elke keer hij je ziet zal doen herinneren aan hoe machteloos hij is in dit spel.

Spelen maar

Jouw speelgoed heeft bij voorkeur dagelijks wat aandacht nodig.  Dit hoeft niet veel te zijn, maar zelfs wanneer je zelf geen zin hebt, kan je er heel eenvoudig voor zorgen dat je man zijn aandacht niet verliest.  Laat hem bijvoorbeeld alle dagen als je gaat slapen nog even naast je bed komen staan zodat je nog een drietal minuten met zijn ballen kan spelen.  Afhankelijk van je eigen libido, kan zich dit gerust beperken tot wat geaai, maar het effect op je man is belangrijk: hij wordt eraan herinnerd dat hij geen enkele controle meer heeft over zijn penis en teelballen, en hij zal zijn seksuele energie weer opbouwen.  Zoals we weten - zolang je hem zijn orgamse ontzegt - wordt deze energie omgezet in extra aandacht voor jou.

Vraag niet, maar eis

Als jullie aan het spelen zijn (wat hopelijk altijd is), dan vraag je niets aan je man, maar eis je het.  In plaats van een SMS te sturen om te vragen of hij nog even langs de winkel kan om melk, stuur je de boodschap "je meesteres eist dat je melk gaat halen als je naar huis komt".  Het kost je geen moeite, maar het psychologische effect bij je man is ongelooflijk, en hij zal opnieuw herinnerd worden aan het spel.

Leg hem extra kleine opdrachten op

Tijd is voor iedereen een probleem, maar je kan je man een aantal kleine opdrachten opleggen die hij altijd moet uitvoeren.  Dreig ermee dat elke keer de opdracht niet wordt uitgevoerd, hij een punt verliest.  Een paar ideetjes die je hem kan opleggen als opdrachten die hij altijd moet doen:
 • Laat hem altijd het portier van de auto voor je openen en sluiten wanneer je in- of uitstapt.
 • Laat hem altijd de deur voor je opendoen
 • Laat hem als jullie thuis komen en mekaar voor het eerst zien, zich altijd helemaal uitkleden en op zijn knieën en met zijn handen in de nek wachten op jouw inspectie van jouw penis en teelballen.  Dit hoeft niet lang te duren, maar zorgt ervoor dat hij steeds herinnerd wordt aan het feit dat de penis en teelballen niet langer aan hem toebehoren.
 • Laat hem je elke zaterdag en zondagochtend een ontbijt voorbereiden met vers fruitsap en vers brood van bij de bakker.  Dit is een opdracht die iets meer tijd vergt, maar best nog beperkt is, en in het weekend mag hij toch iets van zijn aandacht aan jou besteden, niet?
 • Laat hem - als je niet samen bent - elke keer hij naar toilet gaat zich helemaal uitkleden, en een foto naar je doosturen.  Als hij te weinig naar toilet lijkt te gaan op het werk, kan je hem ook de opdracht geven om dat op vaste tijdstippen uit te voeren.
 • Verbied hem om nog ondergoed te dragen
 • Laat hem - als jullie samen rijden - steeds zijn bovenkleding uitdoen in de auto.  Je kan hem ook verplichten om jouw teelballen uit zijn broek te hangen, zodat je altijd over jouw teelballen kan beschikken tijdens de rit.
 • Laat hem elke avond voor je gaat slapen 20 keer pompen.  Lukt het op termijn beter, dan verhoog je dat aantal natuurlijk.  Altijd leuk om je man te zien werken voor zijn punten.
 • Val je graag als lepeltjes in slaap?  Makkelijk: zeg hem gewoon om elke avond als lepeltjes in slaap te vallen.
 • Heb je hem graag glad geschoren? Jij beslist: baard, oksels, borst, buik, penis, teelballen, armen of benen? Je kan hem elke keer controleren wanneer je wilt... Vind je een stoppeltje? Dan verliest hij weer een punt... 
 • ...
Om het spannender te maken, kan je elke week een extra opdracht of regel toevoegen aan alle regeltjes die hij moet onthouden / uitvoeren.  Zo zal hij continue aan het spel denken, zonder dat jou dat extra moeite kost, en houd je hem "klaar voor gebruik" voor wanneer jij het wil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten