Ontdek het spel!

vrijdag 3 juni 2016

Teasing. Edging. Denial. Repeat.

Hoe plaag je een man tot tranen toe

Het blijft een veel gestelde vraag, en in dit artikel willen we graag een voorbeeld geven van een goede teasing en denial sessie.

Het doel is bekend: probeer je slaaf zo opgewonden te krijgen, en hem vooral te houden dat hij uiteindelijk zal smeken voor een orgasme, en de tranen over zijn wangen rollen.  Je hebt dan twee keuzes: of je bezorgt hem het beste orgasme van zijn leven, of je stopt genadeloos om het daags nadien nog eens te herhalen.

Neem vooral de TIJD voor een goede sessie, en zorg ervoor dat je je tijd volledig aan je slaaf kan wijden.  Hoe langer je hem opgewonden kan houden, en hoe groter je zijn dopaminelevels kan brengen, hoe intenser zijn orgasme zal zijn.

1/ Laat je slaaf strippen, maar laat hem voorlopig zijn slip of boxershort aanhouden.  Eens hij klaar is, blinddoek hem dan, en test zijn gevoeligheid door HEEL lichtjes met je vingertoppen verschillende plaatsen op zijn lichaam aan te raken of te strelen.  Zijn nek, schouders, borst, buik, rug, benen, voeten...  Raak hem zo licht mogelijk aan zodat hij zal hunkeren naar meer aanraking.
Test zijn tepels uit door regelmatig een aantal keren met je vingertoppen over ze heen te strelen.  Laat hem zijn handen op zijn hoofd houden zodat je ook zijn onderarmen kan testen; deze zijn vaak heel gevoelig.  Je mag hem gerust op bepaalde plaatsen kietelen, maar niet met het doel om hem te laten lachen, maar hem een tintelend gevoel te bezorgen.
Als je het goed doet (dit mag je gemakkelijk een kwartier volhouden), dan zou je beloond moeten worden met een mooie erectie, en grommend gekreund.  Ga hier niet te snel overheen.  Deze fase is heel belangrijk om hem te doen ontspannen, en hem algeheel in een seksueel opgewonden status te brengen.
Blijf hem plagen tot je zeker weet dat je zijn lichaam kent, en dat je weet waar hij het gevoeligste is.

2/ Laat hem gaan liggen op het midden van het bed, en zorg dat hij comfortabel ligt.  Bind zijn handen stevig vast zodat hij zichzelf onmogelijk kan bevrijden.  Zorg ervoor dat je geen bloedtoevoer afsluit.  Gedurende de sessie kan je regelmatig zijn handen en voeten masseren; als ze kouder aanvoelen, is er mogelijk een probleem met de bloedcirculatie, en moet je ingrijpen.

3/ Van zodra hij stevig vastgevonden is, ga je terug naar de plaatsen op zijn torso die je eerder de beste response gaven, en geef je hem extra aandacht.  Gebruik af en toe je tong om zijn tepels te stimuleren, ga open neer over zijn biceps en zijn ribbenkast, en laat je hand af en toe afdwalen richting zijn slip of boxershort, maar RAAK ZIJN PENIS IN GEEN GEVAL AAN.  Laat hem denken dat je hem gaat aanraken, maar blijf de rest van zijn lichaam zo zacht mogelijk strelen, en laat hem steeds meer verlangen naar contact met zijn penis.  Af en toe kan je zijn ballen al eens lichtjes aanraken, maar focus je vooral nog op zijn andere erogene zones.

4/ Als je denkt dat het tijd is voor de volgende stap (tot hiertoe gaan er bij ons meestal al 40 minuten tot zelfs een uur over), dan kan je zijn ondergoed verwijderen, en zijn benen vastbinden.  Let er op dat je zijn penis NIET aanraakt bij het verwijderen.  Bind zijn benen zo goed mogelijk vast, en zo gespreid mogelijk.  Eventueel kan je met een extra touw net beneden de knieholte zijn benen extra spreiden zodat je goede toegang hebt tot zijn lichaam, en hij weinig tot niet kan bewegen.
Begin zijn voeten te masseren, en begin hem langzaamaan e plagen door via zijn benen naar boven te gaan.  Adem je warme lucht uit over zijn penis en ballen en kijk hoe hij reageert.
Begin vervolgens HEEL erg lichtjes zijn ballen te plagen.  Je zal in de verleiding komen om zijn penis aan te raken, maar doe dat nog niet.  We willen hem steeds meer zien hunkeren naar contact met zijn penis.  Streel zijn ballen heel erg lichtjes en laat hem denken dat je op elk moment over zal gaan tot het aanraken van zijn penis.  Neem hiervoor echt de tijd.  Streel zijn ballen, en de binnenkant van zijn benen.  Ook achter zijn ballen kan je hem rustig strelen.

De sleutel in deze fase is de traagheid.  Zijn penis zal zot worden en zal zo hard verlangen naar een aanraking.  Zorg ervoor dat hij je bijna smeekt voor aandacht.

5/ Als je tevreden bent met hoe opgewonden hij lijkt, is het moment aangebroken om ook zijn penis de nodige aandacht te geven.  Gebruik één hand om zijn lichaam te blijven stimuleren, en gebruik een fijne makeupborstel om de ONDERSTE HELFT van zijn penis te beginnen plagen.  Je kan eventueel je vingers gebruiken, maar hoe lichter de aanraking hoe beter.  Blijf voorlopig weg van de eikel, en plaag zijn penis en ballen tot hij gek wordt van frustratie.  Als je geluk hebt, heb je een slaaf die nu al begint te wenen van frustratie.  We zijn er echter nog niet.
Blijf hem plagen, overal waar je wilt, met zo'n licht mogelijke aanrakingen.  Gebruik de borstel op zijn penis, zijn tepels, onder zijn armen, tussen zijn benen.  Maak hem gek van verlangen, maar geef hem nog niet de beloning van zijn eikel aan te raken.

Van zodra je tevreden bent over zijn gekerm en zijn opgewondenheid, kan je - ENKEL MET DE MAKUPBORSTEL zachtjes zijn eikel beginnen plagen.  Plaag zijn frenum, en ga met de borstel helemaal rond de corona.  Blijf dit doen om hem helemaal gek te maken.
Neem hier vooral de tijd voor, want deze fase heeft een ongelooflijk goed neveneffect: het maakt de eikel ongelooflijk gevoelig zonder dat hij dat zelf zal doorhebben.  De zachte aanrakingen van de borstel maken de zenuwuiteinden wakker, want ze willen meer voelen.  Zijn penis zal dan ook ongelooflijk gevoelig worden.  En dan is het klaar voor de volgende stap...

6/ Van zodra je voelt dat hij echt wanhopig is voor wat huid-op-huid contact, kan je de borstel weglaten, en neem je goed veel glijmiddel in je handen.  Warm het glijmiddel op in je handen, en begin HEEEEL langzaam, en HEEEEEL plagen de penis te strelen.  In eerste fase doe je ALLEEN bewegingen van beneden naar boven, en laat je je hand van de penis glijden.  Maak de bewegingen frustrerend langzaam, en maak geen neerwaartse beweging over zijn penis.  Doe dezelfde beweging minstens 50 keer om hem echt meer te doen verlangen.

7/ Begin te experimenteren met andere bewegingen.  Je hand omgekeerd gebruiken, een keer op en neer bewegen, de vlakke handpalm tegen de onderkant van de penis.  Een zachte handpalm in een draaibeweging rond de eikel...  De vuistregels blijven voorlopig dezelfde: voer de handelingen zo traag mogelijk uit, en verander niet te snel van beweging.  Probeer elke keer een 50-tal keer dezelfde beweging te doen.

Op dit moment wordt het belangrijk zijn gedragingen in het oog te houden.  Je zou hem wel eens kort bij een orgasme kunnen brengen, maar daar zijn we nog niet klaar voor.
Let op belangrijke tekenen zoals:
  • herhalende heupbewegingen (alsof hij een vrijbeweging doet)
  • Opgespannen zitvlakspieren
  • Opgespannen voeten en gekromde tenen
  • Vuisten
  • Inhouden van zijn adem
  • Het blozen van zijn gezicht, of in zijn nek of borststreek
  • veel voorvocht
  • Een plots veel hardere penis
  • een roder of paars worden van de eikel
Al deze symptomen kunnen wijzen op een nakend orgasme.  Je zal dit veel moeten oefenen om hier echt goed in te worden, en je partner te kennen, maar probeer ze te herkennen.

Nu is het ook een goed moment om tegen je slaaf de regels te herhalen.
"Je mag niet klaarkomen zonder toestemming.  Als je voelt dat he dichtbij komt, moet je het onmiddellijk tegen Mij zeggen.  Je vertelt het me NIET als het al te laat is.  Als je zonder goedkeuring klaarkomt, zal je gestraft worden."

Van zodra je ziet dat hij dichtbij een orgasme komt, of het je zegt, dan stop je onmiddellijk met het stimuleren van zijn penis.  Je kan je dan even richten op andere delen, zoals zijn tepels of zijn armen, maar blijf weg van zijn penis.  Tel minstens tot 30, en start nadien terug door eerst zijn ballen terug te masseren zodat hij terug geplaagd wordt, en zijn dopaminelevels terug verhogen.

8/ Als je hem zo minstens een zestal keren dichtbij een orgasme hebt gebracht, kan je wat gaan experimenteren met snelheid.  Geef hem drie snelle rukbewegingen aan zijn penis, om vervolgens 20 seconden zijn ballen te passeren.  Herhaal dat bijvoorbeeld een tijdje.  Je kan hem extra hard plagen door wat glijmiddel op je vingers te brengen, en zijn prostaat te gaan masseren terwijl je zijn penis heel zachtjes blijft masseren.

9/ Nu is de tijd gekomen om te beslissen wat je gaat doen.  As je hem met een orgasme wil belonen, zorg dan voor goed wat glijmiddel, en laat je hand over zijn penis glijden (zowel in op- als neerwaartse beweging).  Doe dit langzaam, en zorg ervoor dat je steeds over zijn eikel glijdt.  Houdt het ritme stabiel, maar probeer niet te snel te gaan.  Ook hier kan je voor de laatste minuut extra plagen door het ritme stabiel, maar langzaam te houden.  Glijd over zijn penis, en masseer met je vrije hand zijn ballen, of plaag zijn tepels.  Je kan zo verder gaan tot wanneer je hem enorm zal zien spuiten.

Nadat hij is klaargekomen, kan je hem extra plagen door met je handpalm zijn eikel heel erg te stimuleren.  Dit zal hem gek maken.  Stop niet zolang je dat zelf wilt.  Je kan ook gewoon zijn penis met dezelfde beweging blijven verder stimuleren tot wanneer hij een tweede keer klaarkomt.  Vaak wordt gezegd dat mannen dat niet kunnen, maar als je hem blijft stimuleren, en zijn penis erg gevoelig maakt, dan zal hij zeker opnieuw klaarkomen.

Veel succes.  Geniet ervan, en neem vooral tijd; je zal merken dat je hem naar hoogten kan brengen die je nooit eerder bij hem hebt gezien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten